USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині магазинний крадій намагався втекти за кордон з паспортом брата

27 Вересня 2019 12:52
На кордоні з Польщею затримали чоловіка, який разом з братом обкрадав магазини в Нововолинську.

Як повідомили інтернет-виданню «БУГ», магазинний злодій хотів виїхати з України. У коментарі начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук розповів, на кордоні затримано двох осіб – мешканців Нововолинська, які перебували в розшуку за вчинення майнових злочинів.

У Львівській області на пункті пропуску «Шегині» спіймали чоловіка, який разом з братом вчиняв крадіжки в магазинах та підозрюється у вчиненні інших кримінальних правопорушень. Разом із ним хотів виїхати до Польщі й громадянин К., розшукуваний за грабежі.

Нагадаємо, 28-го серпня близько 16:00 двоє чоловіків в продуктовому магазині на 5-му мікрорайоні нанесли кілька ударів продавцю та викрали з каси близько 3000 гривень. Того ж дня одного затримали та взяли під варту.

Інший залишився на волі і користувався закордонним паспортом брата. З чужими документами його затримали на кордоні. 27-го вересня буде вирішуватися питання для обрання запобіжного заходу.

Розшукуваного за грабежі громадянина К., який також був спійманий на пункті пропуску «Шегині», взяли під варту. Він перебуває в СІЗО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus