USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині машиніста витягнули з палаючого потягу

3 Листопада 2016 17:46
Прикордонники витягнули машиніста з палаючого потягу на Волині. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Сьогодні вдень під час виконання службових обов’язків у залізничному пункті пропуску «Володимир - Волинський» прикордонники Львівського загону врятували життя людини.

Під час оформлення потягу, який прямував до Польщі, прикордонники помітили дим у кабіні машиніста. Не гаючи часу, військовослужбовці кинулися перевірити кабіну та виявили там обпеченого вогнем чоловіка, який голосно кричав. Прикордонники не розгубилися, та почали гасити пожежу.

Крім того, на допомогу прибула чергова зміна пункту пропуску. Потерпілого, в якого були дуже сильно обпечені усі частини тіла, охоронці кордону витягли на свіже повітря та до прибуття медиків надали першу медичну допомогу.

Наразі машиніста з сильними опіками доправили в обласну лікарню у тяжкому стані. Причини займання пожежі встановлюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus