USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині майстер лісу торгував фальсифікованим пальним

22 Вересня 2016 13:07
Правоохоронці вилучили у волинянина підакцизних товарів на понад 30 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

За матеріалами Управління захисту економіки у Волинській області, прокуратурою Локачинського відділення Володимир-Волинської місцевої прокуратури відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування встановлено, що у Володимир-Волинському районі, місцевий мешканець, котрий працює майстром лісу, незаконно виготовляв, зберігав та збував фальсифіковані підакцизні товари із підробленими марками акцизного податку.

За процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури, на підставі ухвали слідчого судді Локачинського районного суду, працівники Управління захисту економіки у Волинській області провели санкціонований обшук за адресою його проживання.

В ході проведення обшуку правоохоронці вилучили 20 пляшок горілчаних виробів відомих брендів з марками акцизного податку з явними ознаками підробки та понад 1 тисячу літрів фальсифікованого дизельного пального. Загалом поліцейські вилучили підакцизних товарів на понад 30 тисяч гривень.

Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus