USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині менш ніж за 30 хвилин затримали викрадача мотоцикла

31 Грудня 2020 11:25
На Волині поліцейські розкрили крадіжку мотоцикла.

Повідомлення від 22-річного світязянина про те, що із подвір’я зник його мотоцикл, вартістю близько 25 тисяч, надійшло вчора, близько 22:00, повідомляє поліція Волині.

Чоловік розповів, що чув підозрілі звуки, проте, коли вийшов з будинку, транспортного засобу вже не було.

Потерпілий відразу поінформував поліцію та знайомих місцевих жителів. У співпраці з небайдужими працівники групи реагування патрульної поліції спільно з сектором кримінальної поліції та дільничним офіцером поліції спіймали угонщика по гарячих слідах, менше ніж за 30 хвилин після звернення, на одній із вулиць Світязя. Ним виявився 20-річний місцевий мешканець. Мотоцикл правоохоронці вилучили, після проведення всіх необхідних слідчих дій його повернуть власнику.

За цим фактом вже розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі. Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 31 Грудня 2020 18:27
Брехуни.8 місяців автомобіль викрадений переписаний незаконно з групою осіб.а вони ждуть коли він проїде стаціонарний пост щоб затримати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus