USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині мобільні бригади виїжджатимуть у села, аби щеплювати людей

12 Січня 2022 21:15
У зв’язку з низьким рівнем вакцинації проти коронавірусу в сільських місцевостях мобільні бригади за графіком виїжджатимуть у села, де проводитимуть щеплення всім охочим.

Про це під час брифінгу щодо щеплення проти COVID-19 на Волині розповіла заступниця голови Волинської облдержадміністрації Людмила Тимощук.

Насамперед вона звернула увагу, що за рівнями летальності та тяжкого перебігу хвороби першість утримують люди поважного віку.

«60% всіх пацієнтів у стаціонарах – люди віком 60+ та особи з хронічними захворюваннями, особливо з цукровим діабетом, хворобами серцево-судинної та ендокринної систем», – сказала вона.

Як додала, у Волинській області досить невисокий показник вакцинації у сільських місцевостях: «Тому відповідно до рішення Кабміну, МОЗ, вирішено створювати мобільні бригади, які за графіком будуть виїжджати в села і проводити вакцинацію тою чи тою вакциною за згодою людей», – сказала Людмила Тимощук.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я планує організувати роботу мобільних бригад, які пересуватимуться селами для забезпечення доступності щеплення місцевим жителям. Таких бригад буде близько 800.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на сьогодні за всіма показниками Волинська область відповідає жовтому рівню епідемічної небезпеки. Наразі в регіоні розгорнуто дві тисячі ліжок для хворих на коронавірус.

В області також усі охочі можуть отримати бустерну дозу вакцини проти коронавірусу.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 12 Січня 2022 21:20
Попереджуйте людей,щоб встигали розбігатись.
Всезнайко до Анонім Показати IP 13 Січня 2022 06:18
Навпаки. Треба збиратися і лупашити мобільні бригади.
ВІРУС Показати IP 12 Січня 2022 21:37
В СЕЛАХ ВЖЕ ЛЮДЕЙ НЕМА....
Олесь Показати IP 12 Січня 2022 22:34
Жалко силян ....хліба не в кожне село возять а вакцину нате вам рідненькі .
ОлесЮЮ до Олесь Показати IP 13 Січня 2022 08:24
В селах люди самі гарний хліб печуть! Так переймаєшся селом - то йди рятуй, а не з дивану строчиш :) Сам втік і вумнічаєш? :)))
Зелёный нацюцюрнык Показати IP 13 Січня 2022 05:04
А не будут брать - отключим газ. А дрова населению уже продавать запретили, чтобы в Эвропу загнать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus