USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині можуть збудувати завод із виробництва біопалива

10 Березня 2015 18:46
У Ковелі мають намір побудувати завод з переробки сільськогосподарської сировини та відходів деревини.

Про це йдеться в меморандумі про наміри щодо реалізації пілотного комплексного проекту з виробництва біопалива у співпраці з інвестиційним партнером - компанією "Universal Business Ventures" (США), який був підписаний між мерією міста та компанією "Технологічний парк "Агротехнопарк"(Київ), - інформує сайт ecotown.

Ковель зацікавив інвестора вигідним географічним розташуванням для постачання автомобільним та залізничним транспортом необхідної для виробництва сировини. На додачу, через місто проходить міжнародна магістраль "Київ-Варшава", яка полегшить в подальшому експорт продукції.

Передбачається, що комплекс з переробки сільськогосподарської сировини у біопаливо буде зведено на промисловій території Ковеля протягом 2015-2018 рр. У проект інвестують близько 158 мільйонів доларів США.

Наразі корпорація "Universal Business Ventures" спільно з партнерами працює над фінансово-інвестиційним, організаційним та техніко-технологічним забезпеченням. Зі слів представників компанії «Агротехнопарк», інвестор має намір детально ознайомитися з можливим розташуванням заводу і перейти до подальших кроків реалізації проекту вже найближчим часом.

Волинська обласна рада і Ковельська міська рада зголосилися підтримати проект на регіональному та місцевому рівнях. Своєю чергою, у мерії міста зобов’язались детальніше вивчити умови виробничої діяльності на предмет безпеки та економічної вигоди та більш ґрунтовно ознайомитися з проектом, який обіцяє місту інвестиції, а його мешканцям нові робочі місця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
двірник Показати IP 10 Березня 2015 18:53
Про це будівництво і будівництво сміттєпереробних заводів говорять уже 30 років. А віз і нині там. Треба збудувати, а тоді говорити.
????? Показати IP 10 Березня 2015 19:26
Що ,де і коли ще щось збудують на Волині?
люстратор Показати IP 10 Березня 2015 21:43
А як громадські слухання ,обо'вязково Ковель, а біля неможна ?
песиміст Показати IP 10 Березня 2015 21:46
А може і не побудують:-)
Жур Показати IP 10 Березня 2015 22:25
Болтовня.....
Богдан до Жур Показати IP 11 Березня 2015 07:12
Ну чому ж відразу болтовня? Написано же чорним по білому передбачається побудувати до 2018 це взагалі не означає що він буде побудований передбачалося і передумалося Як варіант пуста трата слів. ...За тим що немає про що написати то давай про завод цей писанем. ...що ж робити імітація киплячої діяльності мега професійних журналістів. ....БРАВО У ВАС ВЕЛИКЕ МАЙБУТНЄ. ....можливо коли і про інопланетян щось заплетете на досуге. ..ха ха ха
Катя Показати IP 11 Березня 2015 10:01
Так ці заводики вже є... В Стобихівці переробляють відходи на біопаливо в Копачівці.... Теж мені новина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus