USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині на COVID-19 вчителі хворіють набагато частіше, ніж їхні учні

29 Листопада 2020 18:41
Вчителі на Волині хворіють на коронавірусну інфекцію в рази частіше, ніж їхні учні. При цьому протягом останніх тижнів зросла кількість і школярів хворих на COVID-19.

Про це в програмі «Актуально» в ефірі 12 каналу розповіла заступниця начальниці управління освіти і науки Волинської ОДА Тетяна Соломіна.

«Якщо вибрати будь-який день з початку нашого моніторингу, наприклад, 14 вересня, то в цей день захворів 1 учень і 15 вчителів», – каже посадовиця.

Вона зазначила, що коли були спалахи коронавірусу, то в декотрих селах хворіли понад 30% вчителів, а от учнів хворіла маленька кількість, хоча зараз зросла і ця цифра.

«У перший тиждень листопада захворіли 16 учнів і 103 вчителі, у другий тиждень листопада – 15 учнів і 75 педагогів, у третій тиждень – 59 учнів і 108 педагогів», – каже Тетяна Соломіна.

Незважаючи на те, що кількість хворих на коронавірус школярів на Волині зростає, зараз немає навчального закладу повністю закритого на карантин. Учні та вчителі пристосувались навчатись у час пандемії. Зараз в області лише два класи перебувають на дистанційному навчанні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама школяра Показати IP 29 Листопада 2020 19:38
Ви самі вірите в що пишете? Знаю повно випадків , коли діти хворіють , через легкий перебіг у дітей хвороби через два дні ідуть в школу. Звісно ніхто тести дітям не робить. Далі вже хворі батьки, роблять тест і в них ковід. Діти продовжують ходити в школу , розносячи цю хворобу, заражають інших дітей та вчителів . І чого ж то в нас так багато хворих вчителів? Завжди у всі епідемії карантин починали зі школи. Студенти сидять дома, а діти вчаться. Бізнесу зробили карантин вихідного дня, а літи всерівно вчаться. Чи всі сліпі і глухі в тих управліннях освіти? Ніби розумні мають тамм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus