USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині начальник міліції відмовляється оприлюднити доходи

5 Червня 2015 13:27
Віталій Здомищук начальник Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області не виконує рішення суду.

Про зухвале порушення чинного законодавства України міліцейським високо посадовцем інформує громадська організація зєднання «Борців за справедливість у Волинській області, - повідомляє ВолиньСвіт.

Начальник володимирської міліції навідріз відмовився оприлюднити дані про свої доходи за 2014 рік.

Як стверджують активісти, щоб уникнути оприлюднення розміру своєї заробітної плати, пан Здомищук, аби не надавати інформацію про свої доходи, надіслав їм відповідь-відписку, у якій посилався на статтю 10 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Скаргу на дії начальника райвідділу, який всупереч здоровому глузду (адже заробітну плату посадовець отримує за рахунок платників податків) та чинному законодавству, розглянув Волинський окружний адміністративний суд.

Під час судового розгляду справи сам начальник Володимир-Волинського МВ УМВС Волинської області та його підлеглі навіть написали рапорти, що вони не надають згоди на оприлюднення даних про свої доходи.

Суд розставив усі крапки над «і» щодо цієї ситуації навколо начальника міліції Віталія Здомищука, визнавши протиправними дії відділу міліції в особі його начальника. До того ж суд зобов’язав надати запитувану інформацію. Рішення Феміда прийняла ще 15 травня, але й досі начальник Володимир-Волинського МВ УМВС України його не виконує!

Цікаво, що начальник обласного управління МВ УМВС у Волинській області вже давно самостійно, без тиску громадськості, оприлюднив дані про свої доходи, однак на протизаконні дії підлеглих не реагує.

ГО «Борці за справедливість» про таку поведінку вже повідомила Міністра внутрішніх справ та уповноваженого з прав людини Верховної Ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
не пацик Показати IP 5 Червня 2015 14:07
а які в нього можуть бути доходи ? лисина -вуса і форма все на фото ? чого причепилися ?
Терещук Показати IP 5 Червня 2015 16:39
Не хоче оприлюднювати доходи - тоді хай йде корови пасе і нікому він не буде цікавий. Геть с****у
Не пацик Показати IP 5 Червня 2015 22:23
Протокол про корупцію...
Анонім Показати IP 5 Червня 2015 23:15
А, може, вас ще й додому на каву запросити, га?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus