USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині недостатньо фінансують будівництво шахт та укріплень

17 Серпня 2015 14:04
Шахту №10 недофінансували на 50 мільйонів гривень, а інженерні споруди, які волиняни зводять у секторі «М» на сході повинні профінансувати протягом місяця.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 17 серпня.

Як повідомила заступник начальника Головного управління казначейської служби у Волинській області Людмила Хвещук, у серпні на фінансування вугільних програм з державного бюджету виділили 34,3 мільйона гривень, у тому числі за програмою реструктуризації вугільної та торфовидобувної промисловості виділили 9 мільйонів (усі кошти використані у повному обсязі), для шахти №5 – 0,3 мільйона, за програмою будівництва шахти №10 – 25 мільйонів гривень, з них освоєно наразі 8,1 мільйона. Шахту №10 до помісячного розпису з державного бюджету недофінансували на 50 мільйонів гривень.

Окрім цього, недофінансованим лишається будівництво інженерних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави (на 11,4 мільйона гривень). Надходження очікують у серпні.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що об’єкти недофінансовані, тому що за проектом підвищення обороноздатності країни дуже скрупульозно підходять до оформлення документів. Він дав доручення управлінню капітального будівництва ретельно перевірити звіти та документи від генпідрядників та не допустити непорозумінь, а згодом відправляти матеріали в держказначейство для дофінансування. Також він зауважив, що перевірки фіскальних структур за фактом будівництва фортифікаційних споруд в районі сектора «М» будуть здійснюватися лише після повного завершення будівництва та здачі всіх документів в держказначейство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 17 Серпня 2015 14:13
Скільки не фінансуй-усе одно розкраде та роздерибане начальство Волиньвугілля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus