USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині негода «наламала дров»: повалені дерева прибирали зі шляхів

30 Серпня 2023 09:49
Увечері 29-го та в ніч на 30 серпня на Волині вирувала негода. Пориви вітру поламали чимало дерев, деякі з них попадали на проїжджу частину, заблокувавши рух транспорту.

Про це інформують в ГУ ДСНС Волині.

Рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі виїжджали звільняти дорогу від поваленого дерева в Камінь-Каширському районі між селами Оконськ і Череваха.

Вогнеборці за допомогою спеціального інструменту розкряжували дерево, звільнили проїжджу частину дороги та відновили рух автомобілів.
Також поблизу села Пальче Луцького району на дорогу впало дерево та перекрило проїжджу частину.

На місце події виїжджали працівники групи рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону міста Луцька. По прибуттю фахівці оперативно розкряжували дерево, звільнили дорогу та відновили рух транспорту.
Рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ очистили дорогу від дерева, яке зламав сьогодні вночі сильний вітер біля села Дольськ Ковельського району.
Рятувальники 3-ї ДПРЧ Рожища розрізали повалене дерево, що впало на дорозі поблизу міста та заважало руху транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus