USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині невідомі побили поліцейського: чоловік у лікарні

2 Січня 2020 19:29
У Камені-Каширському, на площі Культури, невідомі побили працівника поліції.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Подія трапилася 1 січня близько 6 ранку, проте до правоохоронних органів повідомлення про побиття надійшло лише 2 січня близько 16 години від чергового лікаря.

Чоловік 1996 року народження був доставлений у приймальне відділення з тяжкими тілесними ушкодженнями. Як виявилося, постраждалий – працівник поліції, а саме слідчий Камінь-Каширського відділу поліції. Чоловік отримав забій голови, численні гематоми та забій м’яких тканин шийного відділу хребта. Наразі всі деталі події встановлюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Версія Показати IP 2 Січня 2020 20:03
Можливо був у "доброму настрої" тому і не повідомляв. Інакше чим пояснити таку довгу мовчанку? А взагалі бити в новорічну ніч - остання справа.
Я Показати IP 2 Січня 2020 21:52
Блін нічого не міняється. Получив працівник тягла, спочатку треба повідомити керівництво райвідділу те повідомляє на область. Область думає а що ж робити, це ж контроль, треба буде в Київ доповідати, а не дай Боже побили через виконання ним службових обов'язків, це взагалі надзвичайна подія. А ще як виявиться що через посаду получив треба буде компенсацію призначати, бюджет не резиновий, а ще керівництво області (райвідділ не є самостійною юридичною особою) залишиться без премій за економію коштів. Отак блін і живемо. Виздоровлюй хлопче.
Отакої... Показати IP 3 Січня 2020 15:07
"НЕВІДОМІ"..... у Камінь Каширському ,,, не смішіть мої тапці,бо там всі знають один одного

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus