USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ківерцях лучанин викрав авто і здав його на брухт

18 Квітня 2016 15:51
З подвір’я мешканки Ківерець злодій викрав несправний автомобіль «Mercedes-Benz» і здав його на брухт. Поліція встановила особу крадія та відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляють у прес-службі волинської поліції.

У суботу, 16 квітня, до чергової частини Ківерцівського відділу поліції звернувся 40-річний мешканець Луцька. Чоловік повідомив, що в райцентрі Ківерці з подвір’я його колишньої дружини невідомий викрав несправний автомобіль «Mercedes-Benz». Транспортний засіб належав батькові заявника. Сума завданих збитків становить понад 38 тисяч гривень.

Як з’ясували поліцейські, до крадіжки причетний співмешканець колишньої дружини заявника, 41-річний мешканець Ківерців. Він розібрав автомобіль на частини й здав його на брухт.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus