USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На маршруті «Луцьк-Ківерці» завищували тарифи на перевезення

7 Липня 2015 18:49
Підприємців – перевізників, які надавали послуги на маршруті «Луцьк-Ківерці», змусили встановити економічно обґрунтований тариф на перевезення пасажирів. Про це повідомили у прес-службі волинських антимонопольників.

До Волинського обласного територіального відділення АМКУ (надалі – Відділення) надійшли звернення про наявність ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях підприємців - перевізників, які надають послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на маршрутах «Луцьк-Ківерці» (у тому числі «Луцьк-Муравище», «Луцьк-Славне» та «Луцьк-Торстянець») і в зворотному напрямку, щодо самостійного (без погодження/затвердження органами влади) підвищення з березня поточного року розміру тарифів на послуги з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, внаслідок недотримання визначеної вартості проїзду між населеними пунктами (надалі – тарифна сітка).

Згідно з результатами розгляду звернень Відділення виявило в діях підприємців - перевізників ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг перевезення пасажирів на маршруті «Луцьк-Ківерці», що призвело до ущемлення інтересів споживачів.

З метою усунення причин виникнення порушень конкуренційного законодавства, адміністративною колегієя Відділення надала обов’язкові до розгляду рекомендації підприємцям - перевізникам, які були виконані шляхом застосування вартості проїзду, яка визначена тарифною сіткою. Крім того, тарифна сітка розміщена в салонах маршрутних автобусів в зручних для пасажирів місцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Та не вже!!! Показати IP 7 Липня 2015 19:45
Терміново і всеосяжно розігнати Антимонопольний комітет за бурхливу імітацію роботи.Є також і інший варіант. Посадити їм на шию пільговиків і нехай бігають галопом, то може хоч трохи розуму прибавиться..Хоча це велика клініка.
107 Показати IP 8 Липня 2015 09:00
Сьогодні зранку як і раніше ті самі ціни в маршрутках: 7,5 грн, і не важливо чи ти їдеш до 40-го кварталу, чи до ТАМ-ТАМу, чи до "Променя"(. Тарифні сітки - ну в дуже "доступних" місцях. Ті службовці хоть раз хай би проїхались в тій маршрутці!!!
Оксана Показати IP 8 Липня 2015 09:20
А я подивилась у тарифній сітці вартість проїзду від Дачного до Променя 4,3 грн. і даю водієві таку суму і закриваю рот тим, які починають багато говорити. Антимонопольний комітет з 12 чоловік на область не може заносити штани за всіма - кожен повинен захищати свої права самостійно. Крім того, це рекомендації, а якщо прийде заява від споживача, що конкретний водій у конкретну годину перевезення завищив тариф, то Антимонопольний зобовязаний розглянути справу і тут уже буде штраф. Але ще раз - своє треба захищати самим, за Вас це ніхто не зробить.
107 до Оксана Показати IP 8 Липня 2015 09:41
Хотів би побачити ят ти закриєш рот водієві?), не сміши! Не раз бачив такі спроби у людей, та й сам коли таке бачу то намагаюсь відстояти, але повторюсь - проїдь в маршрутці, а тоді тут "вякай"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оксана до 107 Показати IP 9 Липня 2015 09:21
Щодня з Дачного до Луцька і з Луцька до Дачного їду у маршрутці. І Я НЕ ВЯКАЮ! Грубіян!
Влад Показати IP 11 Серпня 2018 19:38
хочу поскаржитись на маршрутку Луцьк-Муравище (107) водій халатно ставиться до своїх обовязків не реагує на жести людей , тобто спиняєть тоді коли йому заманеться 11серпня о 19.19 я стояв з дівчиною на прилуцькій зупинці під дощем ми спиняли його за 200-300м перед великим знаком "ЛУЦЬК" він на це навіть не звернув уваги при тому що автобус був на половину пустий Я хочу щоб водія про це повідомили і змусили відповідальніше ставитись до своїх обов'язків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus