USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині - новий керівник центру зайнятості

2 Лютого 2017 14:59
Чутку в ЗМІ про те, що новим керівником обласного центру зайнятості стане екс-депутат Луцької міської ради Роман Романюк, підтвердилися під час брифінгу. Новопризначений виконувач обов'язків

директор пообіцяв, що продовжить реформу служби та працюватиме над збільшенням пропозицій вакантних місць для парцевлаштування.

Представив Романа В'ячеславовича Романюка в. о. керівника Волинського обласного центру зайнятості виконувач обов'язків голови Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко 2-го лютого в Луцьку. Він представив наказ про призначення. Далі столичний посадовець подякував екс-керівнику пані Раїса Кучмук за плідну роботу та введення новацій.
«За час вашої роботи в області збудували 6 нових будівель центрів зайнятості, а це дуже багато. Також пані Раїса налагодила тісні стосунки з Польщею. Вона започаткувала чимало новацій, які перейняли досвід в інших областях України», - сказав Ярошенко та вручив подяку.
ЧИТАТИ ЩЕ: РЕАЛЬНІСТЬ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РЕФОРМИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ НА ВОЛИНІ

Роман Романюк пообіцяв, що продовжуватиме новації.

«Дякую за довіру. Повністю усвідомлюю усю відповідальність та хочу її поділити з колективом професіоналів. Вірю, що нам вдасться реалізувати всі завдання, які перед нами ставитимуть й впроваджуватимемо новації. Я думаю, що нам потрібно збільшити кількість вакансій, вийти з кабінетів та піти до роботодавців, аби днем за днем збільшувати пропозицію робочих місць», - розповів новопризначений посадовець.

До слова, Роман Романюк - політик із команди Президента Петра Порошенка. Так, у 2015році він очолив обласний осередок партії БПП «Солідарність», і на місцевих виборах того ж року балотувався за списками партії до Луцької міської ради. Однак не набрав достатньої кількості голосів.

Щодо своєї політичної кар’єри, у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Романюк повідомив, що вона його захопила в 2004-му році, тому цю справу полишати не буде, втім, першочергові завдання на сьогодні – робота над якісним розвитком служби в регіоні.

Нагадаємо, два тижні тому колишній керівник Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук заявила про свій останній день на займаній посаді. Cвої дії пояснила тим, що хоче відпочити та робить це для того, аби реформа в службі зайнятості швидше відбулася.

«Мабуть, найближчим часом я скористаюся своїм страховим випадком й спробую набути статус безробітної. Але пройде ще трохи часу, й ви про мене почуєте, я не та людина, яка заляже «на дно»,- запевнила 20-го січня Раїса Кучмук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
123321 Показати IP 2 Лютого 2017 15:02
Гунчиковий прихвостень і ср*колиз
одна Показати IP 2 Лютого 2017 15:19
помінялась на другу..гібкій пареньок..колись в комісіях по здачі в аренду міської землі горгуто-романюкам (друзьям по влксму ще) проявив себе тулково..гибко..не дорого..от і новий ткачук женя отрекомендував..ось вони -"герої" майданів..єуропа така як учили совєтскі батькі вже оновлених совєтско гібридних начальничків..чи не цього добивається пу? ГРУЗІЯ.МОЛДОВА.там все те болото повспливало і десять років вже плаває.ось що таке гібридизація..частина її..мол всі варують ..яка різниця..пацанчік чувствує що фартануло..пацанчикі все ще тільки починається..мало терпіл трудоспасобних..буде швидко...
Лучанин Показати IP 2 Лютого 2017 15:38
На автозаводі сиділо штани протирало замдиректора недороблений
-0965цй до Лучанин Показати IP 2 Лютого 2017 17:00
ё не це пенсія гунчика, корііні лучани{ж%д} рулять
швондєр Показати IP 2 Лютого 2017 15:55
Бурлєніє і кругообіг г овн. Кому НХ потрібен цей центр зайнятості? Кого він "зайняв"? Ще одна синекура для прихвостнів і дармоїдів. Зробіть невеличке бюро по виплаті допомоги безробітним, а цю шоблу дармоїдів НХ з пляжу у "вільне плавання".
Вася Показати IP 2 Лютого 2017 16:15
Ну і кадри зараз. Там розумом не пахне тільки в рамку його. Ну жах що робиться!!!!!!!!! Коли вже буде якась прозорість а не хапуги і "междусабойчики"
Лучанин Показати IP 2 Лютого 2017 16:18
То це друзяка Гунчика! Зруйнує центр зайнятості. Дуже кепські справи у безробітних. Щось області не везе на мудрих керівників. Одне л...но.
Анонім до Лучанин Показати IP 2 Лютого 2017 17:10
вертикаль
Очуметь Показати IP 2 Лютого 2017 16:33
Недавно сам як безробітний на обліку стояв- тепер начальник! Печалька! Отакі керовники.! Вчасно ліг під Гуню і з награним захопленням в рот по сьогодні заглядає. ЖАХ!!!!!!!!!
123 Показати IP 2 Лютого 2017 17:06
Поздравляю, волынь получила в руководители очередного бездаря
рот фронт Показати IP 2 Лютого 2017 17:15
Вчасно ліг під Гуню і з награним захопленням в рот по сьогодні заглядає {епт і тут веселкові рулять}
усім попередникам Показати IP 2 Лютого 2017 18:38
заздрість і"нє хєр чим зайнятись" - головна риса українців,сидять в гаджетах і пишуть про людину,яку не знають особисто усяке лайно і погань;чи,може ви зараз сидите в окопах?!
Лучанин Показати IP 2 Лютого 2017 19:06
Ми своє в окопах відсиділи. А от ти де був? Те що бездара буде керувати, то факт? Чим він в області відзначився? Під Гуню працювава і далі буде безробітних заохочувати голосувати за офшори.
дівчинка Марічка Показати IP 2 Лютого 2017 19:13
племінник Романюка..))))
Достіженіє ! Показати IP 2 Лютого 2017 19:59
«За час вашої роботи в області збудували 6 нових будівель центрів зайнятості, а це дуже багато." Вручіть медаль за таке !
Патріот Показати IP 2 Лютого 2017 20:43
Цей блазень відношення до родичів мера Луцька не має, просто одинакові прізвища . А трутень ще той .Особисто знаю .
Санчез Показати IP 2 Лютого 2017 22:03
Чому в нас не може екс депутат бути "екс".Чому обов'язково треба його десь прилаштувати, навіть якщо він тупий валянок?????
ввв Показати IP 3 Лютого 2017 08:37
задумайтесь чого про вас такі коменти..???
анна Показати IP 3 Лютого 2017 09:39
друге знизу фото таке вже "добре" шо дальше нікуди. Хоче показати що таки толковий, біленький і пухнастий? Смішно
БПП Показати IP 3 Лютого 2017 13:58
Так він же помічник нардепа! Ото вже нардеп задумається після обговорення, хто в нього помічник... Шкода, що такі блазні намагаються нами керувати. А, як же ми тепер без нього, Рома ж лідер осередку БПП, а на декржавній службі - не можна. Ех, Гуня-Гуня, заварив ти кашу...
Вася Показати IP 3 Лютого 2017 19:50
ги ги ги повилазили зас..дрізники. в коментах херої, а завтра Рома лизнуть тіко дай ... Вітаю Роман!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus