USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині обікрали чотири храми: злочинця посадили на 4 роки

10 Жовтня 2021 22:01
На Волині судили чоловіка, який обікрав чотири храми у селах колишнього Горохівського району. Горохівський районний суд призначив рецидивісту покарання у виді чотирьох років та трьох місяців позбавлення волі.

Так, з травня по серпень 2017 року раніше судимий чоловік обікрав храми у селах Пірванче, Підбереззя, Охлопів, Квасів колишнього Горохівського району. Переважно чоловік крав з храмів готівку, загальна сума вкраденого – 4 тисячі 740 гривень.

Окрім того, злочинець обікрав магазин та зберігав 120 патронів калібру 5,45 мм в недобудованому приміщенні школи в селі Журавники.

Злочинець визнав свою вину, запевнивши суд, що більше не вчинятиме злочинів. Однак врахувавши судимості обвинуваченого, суд призначив йому покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, приєднавши три місяці за іншим вироком.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 10 Жовтня 2021 22:37
Вкрав 4 тисячі дали 4 роки. Лугандонець постріляв людей біля Променя дали трохи умовно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus