USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Луцьку чоловік обкрадав храми

21 Травня 2019 22:13
Уродженець села Підгайці, що поблизу Луцька, обкрадав храми в обласному центрі Волині. Також чоловік не гребував красти і велосипеди, до того ж злочинець зберігав бойові патрони та носив при собі мисливський ніж.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, з серпня по вересень 2018 року волинянин здійснив низку злочинів. Зокрема, викрав велосипеди поблизу Луцького СІЗО, Луцької міської ради, залізничного вокзалу та РЦ «Промінь».

Також чоловік вчинив низку крадіжок у храмах: у жіночому монастирі святого Василія Великого Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату, в Кафедральному соборі та у Лютеранській кірсі. Зазначимо, що в цих храмах сума вкраденого становила від 300 до півтори тисячі гривень. Натомість в храмі, назва якого не вказана у судовому рішенні, волинянин вкрав 5,5 тис. грн, а також вироби з золота і срібла на суму 48,5 тис. грн.

До слова, обвинувачений незаконно зберігав бойові патрони та придбаний мисливський ніж.

Сам чоловік свою вину у вчиненні злочинів визнав, зазначивши, що частково відшкодував збитки. Він щиро розкаявся у вчиненому та просив суворо його не карати.

Таким чином, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus