USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині обурені діями одіозного працівника митного посту

29 Лютого 2016 13:12
Подвійні стандарти, корупція та некомпетентність: низку звинувачень проти виконувача обов’язків заступника начальника митного посту «Луцьк» Юрія Дацюка висунули суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності з Волині.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій 29 лютого.

Як повідомив громадський активіст Олександр Огороднік, під зверненням до депутатів підписалися шестеро суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності. Їх непокоїть можливе кадрове призначення – Юрія Дацюка, виконувача обов’язків заступника начальника митного посту «Луцьк», з яким мали гіркий досвід співпраці підприємці.

Його призначення може призвести до того, що з області підуть суб’єкти ЗЕД, а також інвестор з Чехії, який планує створити комплекс з ремонту сільськогосподарської техніки, виникатимуть конфліктні ситуації. Зі слів Олександра Огородніка, ця людина не фахівець, неодноразово в нетверезому стані перебував на роботі.

Вказаний працівник митниці працює з 2013 року, перебував на посаді інспектора, згодом - головного інспектора. Ще тоді вантажі не могли оформити зранку до 15 години, тому що він бував відсутнім на робочому місці.

Від фаховості керівництва митного посту залежить те, чи будуть на ньому оформлюватися, наприклад, рівненські суб’єкти ЗЕД. Вказаний працівник, мовляв, надає неякісні консультації, які призводять до проблем підприємців. Також для нього існує поділ на «слухняних» та «неслухняних» підприємців – тих, хто платить йому і отримує зелену дорогу та тих, хто не платить і мусить затримуватися на день.

Через подвійні стандарти, які створив Юрій Дацюк, область, зі слів громадського активіста, «котиться в яму».

Він просив членів комісії донести позицію авторів звернення до керівництва області. Зі свого боку, суб’єкти ЗЕД звертатимуться до Міністра фінансів Наталії

Яресько
та голови ДФС Романа Насірова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
нхя не смішно Показати IP 29 Лютого 2016 13:26
Чувак знає "табличу ділення". нє?
лучанка Показати IP 29 Лютого 2016 13:32
я не розумію, як можна пропонувати у нас час такі кандидатури на такі важливі посади? Куди ми йдемо?
Лучинка до лучанка Показати IP 29 Лютого 2016 13:39
В с...ку ми йдемо. Дехто вже там обживається.
не пацик Показати IP 29 Лютого 2016 14:32
Обурені-занепоенні- стурбовані- і так дальше ми вже недавно це чули.
Себєкт ЗЕД Показати IP 29 Лютого 2016 14:50
О так, Огороднік коли був було легше, ах-ха-ха. А тепер громадський активіст.
громадянин Показати IP 29 Лютого 2016 15:40
Все воно так, але пан Огороднік вже мабуть забув як сам брав хабарі, будучи керівником на митному посту.
Знаючий Показати IP 29 Лютого 2016 20:29
Пан Огороднік навів там порядок...просто страшно дивитись як все розвалюється!Підтримую, котимося в прірву з такими кадрами...
Огородніку Показати IP 29 Лютого 2016 20:50
Ти, пі,,,,ку не думай, що завжди за чужі гроші будеш чистенький. Так само як і твої супутниці по життю Клава і ш**ава Маша. БЕРЕЖИ ЗДОРОВ"Я.
Садовніку Показати IP 29 Лютого 2016 21:20
Вибач що тебе так назвав. Але з тебе "Огородніка", такий самий громадський діяч, як з одного місця молот. Ти розкажи про фірму "Прайдсервіс", розкажи що не домовились. І після цього пітушись. ЩЕ розкажи, коли ти був митников, торгувався за кожні 20-50грн. ТИ Ж БУВ І Є СВ**ОТОЮ.
Агент з мітного Афор Показати IP 1 Березня 2016 09:42
Чому ви всі пишете такі, нісенітниці. Не вірю, що таке навіть можливо. Цим чесним,світлим людям, за їхні високоморальні вчинки треба ставити палі і саджати на них, а потім поставити Вітю Кунду, шоб читав митний кодес (#зранкувобідіввечері). А хто там пише за 20-50 грн. Навіщо давав? Ти також особисто винний в цій ситуації. Сашка О. то не Сашка М. АклавкА тільки сашку поміняла на машку. Не переживайте людоньки хуже не буде. ХУЖЕ ВЖЕ. Удачі!
Привіт дешевому журн Показати IP 1 Березня 2016 11:06
{то такий Огороднік, можливо це потрібне саме йому або його друзям? І який Огороднік борець за справедливу митницю відомо не тільки в Луцьку (звідки його, хабарника, щоб не посадити в камеру до Клави з тріском погнали), а й у Рівному, де він працював заступником начальника митниці. Ось чому в пасквілю згадано, як обіжених, окремі фірми та адреси цього міста. Прикро за губернатора Волині В.П.Гунчика, що дозволив колишньому нахабному здирнику і хабарнику митниці Огородніку розкривати пельку та давати оцінку роботі митниці. Про Вас, шановний (можливо поки що) В.П.Гунчик можуть думати так як про Огородніка. А жаль і не хочеться.
Субєкт ЗЕД Показати IP 1 Березня 2016 14:39
О чудові коментарі, а головне чесні, Огороднік вже не радий що цю статтю замовив. Цеж треба мати наглість, хоча куда вона в нього поділась.
Вкотре видаляють Показати IP 1 Березня 2016 15:59
*** головне для журналіста тут не погляд з одного боку, боку нагнаного в свій час з митних органів за розвал роботи, побори і хабаріОГОРОДНІКА (в Рівному і Луцьку), а рівень об’єктивності звинувачень. Крім хворої думки і догадок ОГОРОДНІКА нічого немає! Там був згаданий і губернатор Волині В.П.Гунчик, якому пропонувалося звернути увагу на примітивізм у роботі даного ЗМІ. До відома - усі дописи копіюються і зібрані у відповідну тецю будуть надані в потрібному місці в потрібний час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus