USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині освітяни оголосили відкриті торги

4 Грудня 2014 10:05
Управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради на наступний рік планує закупити на відкритих торгах продукти харчування на орієнтовну суму 7835801 гривню, - інформує ПроКовель.

У списку заявлених лотів управління очікує придбати для потреб дошкільних та шкільних навчальних закладів молоко, масло вершкове, олія, сир сичужний та кисломолочний, різного роду крупи, хлібобулочні вироби, картопля, цукор, яйця, олія, консерви, м’ясо риби, свійської птиці, великої рогатої худоби, свинина.

З вищеперерахованого для міського бюджету найдорожче обійдеться закупівля м’яса ВРХ, овець, свинини. За цей продукт виробникам буде запропоновано сума у майже два мільйони гривень. Трохи більше одного мільйона чиновники планують викласти за м'ясо свійської птиці. Для дітей братимуть лише філе птиці та четвертину.

Чи зацікавлять фінансові пропозиції управління освіти виробників-учасників відкритих торгів стане відомо зовсім скоро, адже тендер відбудеться вже цього місяця.

До слова, кілька місяців тому ПрАТ «Ковельські ковбаси», яке постійно співпрацювало з управлінням освіти, було змушене припинити постачання своєї продукції. Директор підприємства Володимир Головатий мотивував своє рішення тим, що ціна на продукцію неухильно збільшується, і «Ковельські ковбаси» вже працюють собі у збиток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Mik (галицька миша) Показати IP 4 Грудня 2014 11:23
Може, доцiльнiшим було б оголошення "конкурсу постачальникiв"? Переможцем стане той, хто запропонує найкращi (на точку зору освiтян) умови. Конкурсний чин вибору постачальникiв товарiв для державних потреб успiшно застосовується в багатьох країнах. Принаймнi, вiн стає перешкодою для "корупцiйних схем".
інга Показати IP 4 Грудня 2014 12:31
ні коли щось баранини в меню дитячому не бачила.... для чого овець закуповують? годують в основному куркою.
Факт до інга Показати IP 4 Грудня 2014 13:02
Овець закуповують для баранів Ковельської міської ради. А годують дітей куркою, та не свійською, а панкурчотовою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus