USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині – патріотичний фестиваль за участю військової техніки 14 ОМБ

13 Травня 2016 11:03
ХІ обласний Фестиваль фізичної культури та військово-патріотичного виховання учнівської молоді Волині відбудеться з 14 по 17 травня в селі Соловичі Турійського району, організований управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та обласним Центром туризму, спорту та екскурсій, - повідомляють організатори.

У програмі Фестивалю змагання фізкультурно–оздоровчого патріотичного комплексу школярів України «Козацький гарт» та дитячо-юнацька військово-спортивна патріотична гра «Сокіл» («Джура»).

Крім спортивно-туристських та військових змагань, конкурсів, випробувань для дітей організують виставки військової техніки та зброї за участю бійців 14 окремої механізованої бригади підрозділу сухопутних військ збройних сил України Володимира-Волинського, музейна експозиція «Народна війна» Київського «Меморіалу» імені Василя Стуса, а також відбудуться військова реконструкція подій Другої світової війни, майстер-класи з військової підготовки, презентація «Школи козацького гарту» та екскурсії в урочище Вовчак.

У заході візьмуть участь близько 400 школярів зі всієї області, які впродовж чотирьох днів проживатимуть в наметовому таборі на березі озера Величі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus