USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Красуня-солдат з волошковими очима готує страви для бійців 14 ОМБ

24 Лютого 2017 09:45
Олена Созонюк із Турійського району, яка в мирному житті працювала кухарем-сушистом у Львові, нині вкладає свої знання, вміння, та душу в страви для суворих чоловіків на фронті.

Про це повідомляє прес-служба 14 окремої механізованої бригади, яка продовжує публікувати у Фейсбуці матеріали про жінок-військовослужбовців 14 ОМБ.

У неймовірно гарні волошкового кольору очі Оленки – дивитися, не надивитись. Вони просто зачаровують. Спершу навіть здається, що таких просто не може бути! Оленка ж ніяковіє, коли помічає, як співбесідник здивовано й уважно вдивляться їй у вічі.

- Ну так, це такий у мене колір очей, - сором’язливо каже Олена Созонюк, вправно пораючись на військовій кухні.

Від кулінарного таланту й умінь цієї дівчини залежить, чи будуть вчасно й смачно нагодовані військовослужбовці одного з підрозділів нашої бригади. Олена не приховує, що готує побратимам із радістю, вкладає в страви не тільки знання та вміння, а й душу. А ще дівчина постійно експериментує на кухні, вигадує щось нове.

- Надзвичайно приємно дивитися, як хлопці з апетитом їдять! Тішуся, коли їм смакує. А готувати найбільше люблю, напевно, перші страви, - ділиться співрозмовниця.

Ні для кого не секрет, що хороший солдат – це ситий солдат. Й Оленчині побратими, судячи зі страв, які вона готує, - найкращі!

Олена Созонюк, у своєму підрозділі служить недавно. Втім, уже встигла завоювати повагу побратимів. І вони, ці суворі чоловіки, які вже третій рік – на фронті, свого кухаря інакше, як «наша Оленка», не називають. Сама ж дівчина теж уже освоїлася в новому колективі, каже, що почувається в ньому комфортно.

- Тут немає тієї, як кажуть, «воєнщини», яка протиставляє офіцера солдату. Натомість - дуже людяне ставлення з боку командування, порозуміння між офіцерами й солдатами, які їдять за одним столом, з одного котла. Головне тут - повага до людини, й це, напевно, найважливіше. Тому, мені, мабуть, і кортить щоразу приготувати щось новеньке й смачне, - розповідає Олена.

Народилася й виросла Олена Созонюк на мальовничій Волині, в Турійському районі. Азам кухарської справи дівчинка навчилася вдома, а вдосконалювала їх в одному з суші-барів Львова, де працювала кухарем-сушистом. І от, тепер всі свої знання, вміння й душу дівчина вкладає у страви, які готує на передовій для своїх побратимів, яких надзвичайно поважає, яким довіряє. А в такому колективі, з такими людьми - як у тій приказці, тільки навпаки: виходить не тільки найкращу, найсмачнішу кашу зварити, а й із успіхом втілити в життя всі задуми. Кулінарні, життєві, військові. І нехай в житті Олени, дівчини з пронизливими, чарівними волошковими очима, надзвичайною людською добротою й неймовірним кулінарним талантом, так буде завжди…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лютий Показати IP 24 Лютого 2017 10:05
А ви скотиняки скачете по кабаках і воюєте в Міській раді за кусок землі в Луцьку
вова Пу... Показати IP 24 Лютого 2017 10:53
І воювати будемо!!!
Анатоль_ Показати IP 24 Лютого 2017 11:30
Я в шоці
До лютого Показати IP 24 Лютого 2017 11:43
коментар було видалено
До Февраля Показати IP 24 Лютого 2017 13:55
Стань біля частини з годиником і побачиш ти жіночу службу.Рай на землі.
Взагалі Показати IP 24 Лютого 2017 14:10
Харчуваням в частині займається найкраща фірма в Україні яка виграла тендер.А вона військовослужбовець і має займатись бойовою підготовкою чи військовою справою як в американській армії чи Бундесвері .А бригадна красуня і не один десяток то Іна Василькова.Іна вітаю з наступаючим святом 8-Березня.
До взагалі Показати IP 25 Лютого 2017 10:57
Там ще Оля Хоменко-мегазвезда а не тільки Іна .Іна поза конкурсом.
Тарас Показати IP 7 Вересня 2022 10:34
Загинувши

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus