USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Першу допомогу надали бійці «Любарта»: вагітна жінка і дитина, які постраждали у ДТП на Волині, у реанімації

5 Січня 2023 16:11
Група бійців «Любарта» стала свідками жахливої ДТП, в якій постраждала вагітна жінка та маленька дитина. Жінку та дитину госпуталізували. Вони перебувають у реанімації.

Про це повідомили в ОЗСП «Любарт».

«Наш парамедик Данте надав першу домедичну допомогу, та передав постраждалих екіпажу швидкої.

Знищуємо окупантів на фронті-рятуємо українців вдома», – йдеться у дописі.
Як ми писали, 5 січня біля села Всеволодівка Луцької громади зіткнулися два легковики. У одному з них затисло водія. Від удару автівки злетіли у кювет.

Загалом в аварії травмувалися троє людей. До лікарні також доставили дружину водія, якого визволили рятувальники і їхню дворічну дитину.

Як інформує телеканал «Конкурент TV», жінку доставили у Волинський обласний перинатальний центр. Зі слів гендиректорки закладу Ірини Горавської, потерпіла – у реанімації. У реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні доставили і потерпілу у ДТП 2-річну дівчинку. Ще двох потерпілих госпіталізували у Волинську обласну та Луцьку міську клінічні лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПДР Показати IP 5 Січня 2023 17:05
Що каже ПДР ? Яка швидкість дозволена за межами населеного пункту? "На автомобільних дорогах за межами населених пунктів дозволена швидкість руху транспортних засобів - не більше 90 км/год, на автомобільних дорогах з розділювальною смугою - не більше 110 км/год". В районі Всеволодівки дорога має безліч поворотів, і можу сказати напевно, що водії полюбляють значно перевищувати дозволену швидкість. Поліціянтів з "фарами" немає. Камер теж....
Людина Показати IP 5 Січня 2023 19:34
ДАІ постійно там їздить, вгомоніться вже з тими камерами! Збіг обставин !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus