USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині п'яні водії хотіли відкупитися від патрульних

18 Травня 2020 15:42
На Волині водії у стані алкогольного сп'яніння хотіли відкупитися від патрульних. Їм загрожує до 4 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

За процесуального керівництва прокурорів Нововолинського та Горохівського відділів Володимир-Волинської прокуратури упродовж тижня трьом громадянам повідомлено про підозру у пропозиції й наданні неправомірної вигоди працівникам поліції.

Уночі 10 травня 2020 року правоохоронці у Нововолинську зупинили авто, за кермом якого перебувала 24-річна жінка, за порушення правил дорожнього руху. Водійка у стані алкогольного сп’яніння намагалася за 2400 грн залагодити з поліцейськими питання про не притягнення її до адміністративної відповідальності.

Увечері 14 травня 2020 року 42-річний мешканець Рівненщини, який також керував вантажівкою, будучи нетверезим, намагався відкупитися від працівників Горохівського відділу поліції за 400 грн.

2000 грн надавав поліцейським наступного дня – 15 травня 2020 року – 26-річний мешканець села Іванівка на Горохівщині, котрий теж перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Усім трьом водіям повідомлено про підозру у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовим особам (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 369 КК України, покарання – до 4 років позбавлення волі).

Прокуратура попереджує – згідно із чинним законодавством кримінальна відповідальність за надання неправомірної вигоди настає незалежно від її суми. Кожен, хто намагається у такий спосіб залагодити якісь питання із посадовцями, чинить кримінальне правопорушення і відповідатиме перед законом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 18 Травня 2020 16:30
А ті, що давали 7-10 тисяч не має в звітах поліції. Думайте називається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus