USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Волині п’яний 19-річний водій влетів в огорожу, а потім втікав від патрульних. Відео

30 Червня 2023 14:24
Днями волинські патрульні, які несуть службу на стаціонарному посту на автодорозі М07 Київ – Ковель – Ягодин, стали очевидцями автопригоди. На їхніх очах водій Opel наїхав на дорожню огорожу. Коли поліцейські під’їхали, щоб з’ясувати всі обставини, учасники автопригоди втекли.

Про це повідомили у пресслужбі волинських патрульних.

Патрульні, увімкнувши проблискові маячки та звуковий сигнал, вирушили за ними. Проте на вимогу про зупинку керманич не реагував і продовжував рух. Врешті транспортний засіб зупинився в лісосмузі, а його водій та пасажир вибігли з авто та намагалися втекти. Проте згодом все ж повернулися до атівки.

Інспектори з’ясували, що автомобілем керував 19-річний юнак. У хлопця були наявні ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов тест за допомогою приладу Drager, який показав результат 0,76 проміле.
На водія поліцейські склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч. 2 ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд, що спричинили пошкодження транспортних засобів), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

У керманича також вилучили посвідчення водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уася Показати IP 30 Червня 2023 15:03
Ну, такого корча (раза в два старшого за водія) - можна було б і покинути )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus