USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині п’яний водій хотів за 2 тис. відкупитися від патрульних

16 Травня 2020 11:31
Ввечері 15 травня співробітники сектору реагування патрульної поліції Горохівського відділу поліції під час несення служби у Берестечку зупинили автомобіль «ВАЗ 2106» під керуванням 26-річного жителя цього району.

Під час перевірки поліцейські встановили, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, інформує пресслужба волинської поліції.

Аби уникнути адміністративної відповідальності правопорушник надав поліцейським 2 тисячі грн. неправомірної вигоди. Поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу. Факт дачі хабара задокументували, гроші вилучили.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

За керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння на водія склали адміністративний протокол.

Загалом за минулу добу поліцейські Волині виявили 11 водіїв, котрі керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. На усіх правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає накладення на водіїв штрафу у розмірі 10 тис. 200 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 16 Травня 2020 11:39
І такі новини щоденно. Як люблять наші люди пообговорювати корупцію у владі, а самі вже сьомий рік після "революції гілдності" ігнорують закон і намагаються тикати хабарі.Де ж ця свідомість, що прокинулась?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus