USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині п’яний водій на Audi перекинувся на узбіччі: його оштрафували на 51 тис. та відібрали водійське посвідчення

20 Серпня 2022 23:12
На Волині судили п’яного водія Audi, який став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди з постраждалими. Чоловік не впорався з керуванням під час обгону, внаслідок чого перекинувся автомобіль.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував волинянина на 51 тисячу гривень та позбавив його водійського посвідчення.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 жовтня минулого року на автодорозі М-19 сполученням «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече» неподалік села Сільце Ковельського району. П’яний водій Audi 80 Аvant під час обгону іншого авто допустив виїзд транспортного засобу за межі проїжджої частини на ліве узбіччя, де перевернувся декілька разів. Внаслідок ДТП пасажир Audi отримав тілесні ушкодження легкого та середнього ступеня тяжкості.

Допитаний у суді обвинувачений свою вину визнав повністю та пояснив, що дійсно разом із товаришем вживав алкоголь. Після чого сів за кермо та поїхав у село Язавні. При здійсненні обгону він не впорався з керуванням, втратив контроль над своїм авто та декілька разів перевернувся.

Потерпілий, який перебуває у дружніх відносинах з обвинуваченим, не мав претензій до товариша та просив призначити найменш суворе покарання.

Суд оштрафував винуватця ДТП на 51 тисячу гривень та позбавив права керувати транспортними засобами на три роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus