USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині під колесами потяга загинула 3-річна дитина

20 Серпня 2015 10:21
Через необережність та грубе порушення правил перебування на об’єктах магістралі, цього тижня на Львівській залізниці загинули дві особи. Про це повідомили у прес-службі залізниці.

Трагедія сталася на Волині вчора, 19 серпня, на зупиночному пункті Бубнів перегону Іваничі – Володимир-Волинський, під колеса одиночного локомотива потрапила дитина, близько 3 років, яка сиділа на колії. На цій ділянці обмежена видимість, тож машиніст не побачив дитину, а отримані нею травми виявились несумісними з життям.

Окрім цього, 17 серпня під колесами потяга Ковель-Одеса загинув літній чоловік. Машиніст застосував екстрене гальмування, однак чоловік не реагував на звукові сигнали, тож, на жаль, наїзду не вдалось уникнути.

Залізничники Львівської магістралі вкотре закликають усіх бути уважними в поїздах, на платформах, поблизу колій, на переїздах і т.д., адже перебування поблизу залізничних об’єктів вимагає неухильного дотримання правил безпеки для збереження власного життя та здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus