USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині підприємці не поспішають законно продавати пиво

4 Серпня 2015 14:57
За місяць з моменту дії законодавства про продаж пива як алкоголю відповідної ліцензії отримали лише 7 підприємців. Про це йшлося сьогодні, 4 серпня, під час засідання громадської ради при ГУ ДФС у Волинській області, - повідомляє «Волинь-інфо».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські новини писало про те, що з 1 липня пиво прирівнюється до алкогольних напоїв, отож, для роздрібної реалізації пива потрібна ліцензія.

Голова ДФС у Волинській області Віталій Чуй розповів, що волинські бізнесмени ухиляються від реєстрації, а при перевірках заперечують продаж пива.

«Я закликаю громадськість контролювати, чи мають ліцензії продавці пива, чи видають відповідні чеки», - заявив він.

Натомість один із членів громадської ради звинуватив управління фіскальної служби у тому, що податківці самі гальмують процес отримання ліцензії, бо не опрацьовують оперативно заявки.

Незважаючи на це, очільник регіонального управління фіскальної служби запевнив, що підприємці, які подали заявку, але з якихось причин ще не отримали ліцензії, не матимуть претензій з боку податківців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пиво Показати IP 4 Серпня 2015 16:26
куля в лоб і бокал пива
Я люблю пиво Показати IP 4 Серпня 2015 22:38
Куля в лоб надто гуманно.Голою дупою на мурашник Сєню і все єврейське стадо що біля корита.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus