USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На Волині планують відкрити 4 офіси платформи Зроблено_в_Україні

8 Квітня 2024 14:35
На Волині планують відкрити чотири офіси платформи #Зроблено_в_Україні. Перший запрацює у Луцьку, наступний – у Ковелі, а далі у Володимирі та Камені-Каширському. Діятимуть вони на базі центрів зайнятості.

Про це повідомила директорка Волинський обласний центр зайнятості Алла Куцин, інформує пресслужба ОДА.

За її словами, у лютому 2024 року Президент Володимир Зеленський оголосив про старт нової економічної платформи «Зроблено в Україні». Відповідна ініціатива має стати майданчиком постійного прямого діалогу держави і підприємців. Тож нещодавно перший офіс платформи «Зроблено в Україні» відкрили в Сумах на базі центру зайнятості.

Читати ще: Італія просуватиме бренд «Зроблено в Україні» на світових торгових майданчиках

«У таких офісах підприємці зможуть отримати очно консультації щодо умов участі в урядових програмах в рамках політики «Зроблено в Україні». Їм допомагатимуть з оформленням документів на гранти та інші програми.

Якщо сьогодні ми консультуємо щодо надання грантів та мікрогрантів, які фінансуються безпосередньо за участю служби зайнятості з коштів фонду загальнообов’язкового соціального страхування, то в таких офісах будемо консультувати загалом по усіх грантових програмах, які функціонують в Україні та на місцях. Це буде такий офіс, який дозволятиме нашим волинянам знати більше про можливості розвитку власного бізнесу і можливості започаткування власного бізнесу», – розповіла Алла Куцин.

Читати ще: Кабмін затвердив зображення торговельної марки «Зроблено в Україні»

Також директорка Волинського обласного центру зайнятості додала, що зараз тривають підготовчі роботи з облаштування та навчання фахівців, які здійснюватимуть консультування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus