USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині побудують дитячий будинок сімейного типу

11 Вересня 2018 22:29
Рожищенська міська рада виділила земельну ділянку для будівництва дитячого будинку сімейного типу, повідомляє Район. Рожище.

Найкращим забезпеченням інтересів дітей на сьогодні є створення можливості для їх зростання у сімейному оточенні. Система розвитку сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, реалізується, у тому числі, шляхом створення дитячих будинків сімейного типу.

На ці цілі Урядом передбачена субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа.

Для реалізації урядових планів Рожищенська міська рада виділила земельну ділянку, де в майбутньому буде побудований дитячий будинок сімейного типу. На даний час йде проектування житла.

«Міська рада виступає замовником будівництва житлового будинку для дитячого будинку сімейного типу. Для цього було виділено земельну ділянку по вулиці Дорошенка, 5 у місті Рожище. Проектну документацію вже розробляє ТзОВ «Західкомунпроект», - пояснив заступник міського голови Віталій Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus