USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині побили сім’ю депутата

19 Липня 2016 17:14
Депутата Любомльської міської ради Леоніда Богдана разом із дружиною зловмисники побили у власному будинку, - повідомляє Район.Любомль.

Після планового засідання земельної комісії, в якій брав участь Леонід Богдан, один із обурених заявників пішов з’ясовувати ситуацію до депутата додому.

У понеділок, 18 липня, після закінчення робочого дня, двоє п’яних чоловіків приїхало до будинку Богданів і почали погрожувати господині. Самого господаря на той час ще не було вдома.

О 21.30 годині один зі зловмисників повернувся знову. На цей раз із іншими особами. Вони незаконно ввірвалися у приватний будинок Богданів, в якому були лише дружина і восьмимісячна дитина. Нападники побили жінку, незважаючи на те, що вона матір грудного немовляти. Коли Леонід приїхав додому, зловмисники накинулися й на нього.

На місце події викликали два наряди поліції та швидку допомогу.

Як згодом з’ясувалося, дебоширом виявився Роман Пахомов, який є співмешканцем колишньої дружини Леоніда Богдана – Олени. До речі, це вона та Романова матір Світлана прийшли і з кулаками накинулися спочатку на дружину Леоніда, а тоді й на самого депутата, звинувачуючи його в тому, що він «блокував» виділення їм земельної ділянки.

Як зазначає видання, в цей день заява Пахомова на земельній комісії навіть не розглядалася.

Всі деталі нападу розслідують працівники поліції. Чоловікові загрожує умовний термін покарання за нанесення тілесних травм, пошкодження авто та особистих речей.

Леонід Богдан написав заяву, в якій зазначив, що тимчасово припиняє свою депутатську діяльність, адже сім’я для нього дорожча.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ааа Показати IP 20 Липня 2016 00:14
Робиться страшний бардак. А вона чого туди пішла?
Яся Показати IP 20 Липня 2016 01:42
П""ки поліські

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus