USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Під час ковельської сесії сталася бійка. ВІДЕО

24 Грудня 2015 17:55
Сьогоднішнє засідання сесії Ковельської міської ради було гарячим – у залі виникла бійка.

Перед початком сесії зібралося чимало громадян, більшість з яких – це представники різних громадських організацій та підприємці. Серед них помітили й молодиків спортивної статури.

Перед затвердженням порядку денного ситуація у сесійній залі була досить спокійною. Голова фракції «УКРОП» у Ковельській міські раді Ігор Пініс запропонував питанням №1 винести на розгляд щодо включення до складу виконавчого комітету представників громадського сектору.

Однак міський голова Олег Кіндер дану пропозицію по суті проігнорував, заявивши, що вже є пропозиція проголосувати за порядок денний в цілому. Тільки от хто висловив цю позицію –знімальна група в залі так і не помітила.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що ковельські депутати хочуть бачити у місцевому виконкомі представників громади. Натомість їм у цьому відмовляють.

Головний укропівець Ковеля Ігор Пініс твердить, що у новообраній міській раді відбувся тривіальний «договорняк»: хто на сесії голосує правильно, той має у виконкомі «свого» члена. Мовляв, «УКРОПу» членство у виконавчому комітеті не потрібно, але ця партія хоче бачити тут людей, які проявили себе у громадських організаціях.
Отже, під час засідання Ковельської міськради сьогодні, Ігор Пініс закликав колег-депутатів підтримати його пропозицію щодо введення у виконком громадських активістів та, попри перешкоджання проголосувати за питання № 1, порухом руки запросив колег підійти до нього.

Депутати від «УКРОПу», які мають місця, наприкінці сесійної зали почали рухатися в напрямку президії. Одночасно з ними зі своїх місць почали підніматися й інші народні обранці та присутні у залі. На адресу міського голови від представників громадськості почало лунати «Ганьба!»
Перед президією виникла штовханина, активними учасниками якої стали не депутати, а обурені громадяни. Одного з учасників бійки вивели працівники поліції. Як повідомляють наші джерела, ним виявився працівник «жеку».

Зазначимо, що правоохоронці від коментарів відмовилися, а перед входом у сесійну залу ніхто не перевіряв документів.

Олег Кіндер оголосив перерву та запросив голів фракцій до себе в кабінет. Журналістів туди не впустили.

Детальніше про ситуацію щодо сьогоднішньої сесії у Ковелі читайте згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ліпич Л.Г. Показати IP 24 Грудня 2015 18:17
До зали засідання пропускати тільки ,- народно обраних депутатів і представників засобів масової інформаціїї ! Інакше цей ЦИРК буде постійно... Це показник " високого " рівня культури і національної свідомості . Г-А-Н-Ь-Б-А ...!!!
Анонім до Ліпич Л.Г. Показати IP 24 Грудня 2015 19:27
Помиляєшся! Це і є національна свідомость. А вот национальная гордость и национальное достоинство - диаметрально противоположны національній свідомості.
анусу до Анонім Показати IP 24 Грудня 2015 21:59
ти чортів колорадський анус))) і твоє достоинство видно на Донбасі) Накерували?)
Ковельчанин Показати IP 24 Грудня 2015 20:35
Щоб такі як ти п*дараси, робили що захочеться і ніхто вам не мішаних?Поки вас не почнеш МОЧИТИ то в цій державі_ну нічого не ЗМІНИТЬСЯ
Олег Показати IP 24 Грудня 2015 21:10
Кіндер тільки соплі вміє жувати та ще й два слова не може зв'язати докупи.
ковельчанка Показати IP 25 Грудня 2015 00:58
чи не та то ліпич пише що головна корупціонерка Луцька?
11 Показати IP 25 Грудня 2015 08:30
...ось тому Палиця в цьому плані зробив розумно..щоб до обласної ради не заходили всякі придурки кому заманеться...і не влаштовували цирк...
55 Показати IP 25 Грудня 2015 09:40
Ліпич підсиджує Коцана. Палиця з ним горшки побив, от її і штовхає на ректора

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus