USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині обікрали собор

18 Грудня 2014 08:15
У Нововолинську обікрали Свято-Духівський собор. Зловмисники вночі проникли всередину недобудованого храму, розібрали зварювальний апарат та подовжувачі, а з підсобного приміщення "потягли" металеве будівельне начиння. Про це інформує Нововолинський інформаційний портал.

- Тачку для того, щоб вивезти вкрадене, взяли на подвір'ї, - розповідають отець Іван та паламар, його тезка. - Всюди - глибокі сліди, за якими ми знайшли вкрадене. А правоохоронці виявили злодія усього за три години.

Зі слів паламаря храму, будівельне начиння крадії повернули на авто, яке належить Успенському низкиницькому монастиреві! Десятки кілограмів мідного дроту крадії встигли здати на металобрухт.

"Встановлено, що до злочину причетна наркозалежна особа, яка раніше притягувалась до кримінальної відповідальності. Наразі ми приймаємо рішення щодо обрання запобіжного заходу й формуємо доказову базу", - повідомив заступник начальника Нововолинського міськвідділу внутрішніх справ В'ячеслав Мартинюк.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ ШАХРАЇ ЗБИРАЮТЬ ГРОШІ НА ЗИМНЕНСЬКИЙ МОНАСТИР
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степ Показати IP 18 Грудня 2014 09:08
Грабунок і крадіжка це різні речі Пишіть українською правильно
Mik (галицька миша) до Степ Показати IP 18 Грудня 2014 09:27
Так, крадiжкою називають таємне розкрадання чужого майна, а грабунком - його вiдкрите, очевидне розкрадання. На точку зору кримiнального права, в Нововолинську вiдбулася саме крадiжка. Щоправда, ця вiзниця важлива, коли пишуть юридичний документ. Щодо назви статтi у ЗМI, дiєслова "пограбували" i "обiкрали" можна вважати за синонiми.
автор Показати IP 19 Грудня 2014 01:11
В оригіналі слова "грабунок" немає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus