USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині понад сотня автівок потрапила у сніговий полон

8 Лютого 2017 11:06
Волинські рятувальники протягом доби надали допомогу понад сотні водіям, авто яких застрягли у снігових заметах.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Волині.

Так, на Волині 7 лютого бійці ДСНС здійснили 36 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт, пов’язаними зі складними погодними умовами. Проведено буксирування 106 автомобілів на розчищену від снігу ділянку дороги, які не могли самостійно виїхати з снігових заметів та кюветів.

Більшість з них - легкові авто, а також декілька вантажних автомобілів, 4 рейсових автобуси. Загалом надано допомогу понад 250-ти громадянам.

Зокрема, рятувальники дістали з кюветів: автівку поблизу села Копачівка Рожищенського району, автомобіль поблизу села Доманове Ратнівського району, вантажівку на трасі поблизу села Зимне Володимир-Волинського району, автомобіль у місті Рожище та ще одне поблизу сіл Кияж та Вічині Рожищенського району, 6 автівок, де перебувало 19 чоловік, на трасі Луцьк-Володимир-Волинський, вантажний автомобіль поблизу села Брище Луцького району, автомобіль у селі Річиця Ратнівського району, автомобіль у місті Горохові, автомобіль у селі Шельвів Локачинського району, автомобіль біля села Малинівка Рожищенського району, автобус «Еталон» та 2 легковика на трасі Камінь-Каширський – Хотишів, 2 автобуси та 3 легкових автівки, де перебувало 18 людей поблизу села Антонівка Луцького району, 2 автомобілі у селі Кремеш Локачинського району, автомобіль на трасі Володимир-Волинський - Нововолинськ біля села Заріччя, автомобіль у селі Затурці Локачинського району, 1 рейсовий автобус поблизу Любешова.

Окрім того, вчора в Іваничівському районі рятувальники відбуксирували із заметів та кюветів 20 автомобілів: 14 легкових, де знаходилися пасажири з дітьм, та 6 вантажних (з хлібом, молоковози, багатотонні вантажівки).

Як повідомлялося, у зв’язку з різким погіршенням погодних умов на окремих дорогах області ввели тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту. Так, з 18 години 7 лютого на дорогах місцевого значення Т-18-02 /М-07/-Маюничі-Велика-Осниця-Красноволя-Колки-/Р-14/-Копилля-Рожице-Торчин-ШклиТь-/Н-17/, км 110 - км 117 (Торчин-Білостік), рух закрито для усіх видів транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
12345 Показати IP 8 Лютого 2017 11:14
РОБЛЯТЬ РОБОТУ ЗАМІСТЬ уКРАВТОДОРА, ТО НЕХАЙ І ЇХНЮ ЗАРОБІТНЮ ПЛАТУ НАЧИСЛЯЮТЬ МНС-кам!!!
? Показати IP 8 Лютого 2017 11:21
Коли літню лису резину не поміняли на зимову,то хай би сиділи в заметах до весни та не робили аварійний стан для інших учасників дорожнього руху
Лом до ? Показати IP 8 Лютого 2017 12:01
До чого літня резина влада з заявами що вона готова до зими за*ралась як і автодор як і вся країна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus