USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

На Волині попрощались із загиблим на війні Героєм Віталієм Романом

8 Червня 2022 19:49
Сьогодні громада Володимира оплакала ще одного загиблого земляка, якого учора зустріла на колінах. Прощання з 36-річним військовим Віталієм Романом відбулось у його рідному селі Новосілки.

Про це інформує міськрада Володимира.

Стрілець-помічник гранатометника механізованого відділення Віталій Роман був призваний до війська за мобілізацією з першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Зі зброєю у руках мужньо обороняв незалежність та територіальну цілісність держави.

Загинув волинянин 3 червня на Луганщині під час виконання бойового завдання в результаті ворожого обстрілу.

У Віталія Романа залишились батьки, брат-військовослужбовець та молодша сестра. Попрощатись із загиблим прийшло багато односельчан, військові побратими, а також представники міської та районної рад. Поховали Героя на кладовищі у рідному селі.
«На жаль, війна забирає багато життів. Відтак Україна платить дуже високу ціну за незалежність. Щоб зберегти нашу країну, наші сім’ї, родини, майбутнє для наших дітей, гине цвіт нації. Герой України Віталій був людиною з великої літери, він завжди був мудрим, справедливим, виваженим, професійно обороняв Україну, і віддав найцінніше, що подарували йому батьки та Господь Бог – власне життя. Сьогодні наше завдання – пам’ятати про його подвиг, який буде внесений в підручники історії України, і ми будемо передавати з роду в рід пам’ять про наших героїв», – зазначив міський голова Ігор Пальонка у прощальному слові.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя. Вічна пам’ять і шана! Герої не вмирають!


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus