USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині попрощалися із 23-річним Героєм Валерієм Мартинюком

27 Травня 2022 23:20
У селі Ласків Володимир-Волинського району попрощатись зі своїм односельчанином Валерієм Мартинюком, який поліг у бою, виборюючи нашу незалежність та територіальну цілісність України.

Проводжали кортеж з тілом загиблого і у Володимирі – до коридору шани, який влаштували вздовж вулиць, долучились сотні містян, повідомляє Володимир-Волинська міська громада.

Валерій Мартинюк народився 7 лютого 1999 року у селі Ласків. Закінчив училище в Будятичах за гірничою спеціальністю і деякий час працював на одній з нововолинських шахт. У червні 2019 року підписав контракт на військову службу у ЗСУ, де займав посаду механіка-водія механізованого відділення. По закінченню контракту планув перейти до Державної служби надзвичайної ситуації, адже мріяв стати пожежником-рятувальником.

Загинув Герой 17 травня в результаті ворожого обстрілу у Запорізькій області. У нього залишились батьки та двоє старших братів, один з яких також нині захищає нашу Батьківщину на фронті у гарячих точках.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює співчуття родині полеглого захисника. Вічна йому пам’ять та слава! Герої не вмирають!


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus