USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині попрощалися з 36-річним військовим Юрієм Вишневським

16 Лютого 2024 16:07
Сьогодні жителі Іваничівської громади провели в останню путь 36-річного військовослужбовця Юрія Вишневського.

Про це повідомили в громаді.

Воїн проходив службу у 2 відділенні охорони роти охорони Третього відділу Володимир-Волинського районного ТЦК та СП.

На церемонію прощання з траурними квітами та державною символікою прийшли представники громади, військового комісаріату, родичі, знайомі, військовослужбовці та небайдужі жителі.

Щирі співчуття рідним та близьким померлого у зв’язку з непоправною втратою висловила селищний голова Лідія Томашевська.

Чин похорону Юрія Вишневського здійснили здійснили священнослужителі, настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі отець Андрій та духовенство Іваничівського благочиння.

Востаннє нашому земляку віддали військові почесті, рідним вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь солдата пролунав трикратний стрілецький салют. Тепер він навічно з небесною вартою, а над його могилою майорітиме синьо-жовтий стяг.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus