USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині попрощалися з Героєм Михайлом Драбиком

14 Вересня 2023 21:43
У селі Башова Копачівської громади провели в останню дорогу Захисника України Михайла Драбика.

Мужній воїн захищав українську землю. Ціною власного життя виборював право нашої нації бути вільною. Головний сержант Драбик Михайло Іванович загинув 11 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Новомайорське Волноваського району Донецької області, виявивши стійкість і мужність в бою за нашу Батьківщину, пише Наш Край Медіа.

Заупокійне богослужіння в Храмі Святого Пророка Іллі села Копачівка звершили декан Свято-Михайлівського округу Рожищенського благочиння Микола Царик та духовенство округи. Проповідь виголосив митрофорний протоієрей капелан Михайло Антонюк.

Поховали Героя на кладовищі в селі Башова. Три постріли почесної варти сповістили всім, що тут навіки спочив 45-річний Герой, який загинув за Україну.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого військового. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus