USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині попрощалися з молодим Героєм Олександром Карпуком

7 Липня 2023 17:07
Турійщина віддала шану Сину України, який у боротьбі за її незалежність віддав найцінніше – життя.

Мешканець села Селець Олександр Карпук назавжди залишиться відважним молодим Героєм. На захист рідної землі він став у перший же день повномасштабної війни, полишивши мирну професію у залізничній сфері. Майже пів тисячі днів боротьби з московським окупантом у надважких боях. Життя воїна обірвалося у боях на Харківщині.

«Невимовно боляче, коли небесне воїнство поповнюють молоді соколята. Їм би жити, створювати сім’ї та ростити таких же мужніх і сильних духом дітей-патріотів...

Віддати шану Герою та провести в останню земну дорогу прийшли рідні, побратими, односельчани, друзі, мешканці громади. Піднеслася спільна молитва за душу воїна Олександра. На його честь звучав Державний Гімн, військовий салют і тричі Герою тричі слава!

Герої не вмирають, їх імена назавжди вписані в історію творення нашої держави, а світла пам’ять житиме у серцях українців-патріотів», – йдеться у повідомленні громади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя. Вічна пам’ять і шана!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus