USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині попрощалися з воїном Володимиром Оркішем, який загинув у бою на Донеччині

28 Грудня 2023 08:38
У середу, 27 грудня, у селищі Люблинець в останню земну дорогу провели 51-річного захисника Володимира Оркіша.

У центрі селища відбулася громадська панахида, інформує Район.Ковель.

Володимир Оркіш загинув 24 грудня під час бою з військовими формуваннями РФ поблизу населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області.

Про загиблого Героя говорив священник Павло Мацелік.

«Ми з ним були однолітками. І коли його не зустріну, то він завжди подавав мені руку. І завжди нагадував: «Батюшка, ми з вами з одного року». Попри усі складнощі цього життя, попри усі випробування, він був дуже доброю людиною. Так його виховали батьки, так його виховала сім’я. І коли солдат протягує тобі руку, то в солдата такі руки, що у тих руках можуть поміститися всі громади, всі сім’ї, поміститься вся наша держава. Тому що вони відкриті і захищають усіх нас», – сказав священник Павло Мацелік.

Слова співчуття родині Володимира Оркіша висловила голова Люблинецької громади Наталія Сіховська.

«Перш за все, хочу звернутися до скорботної родини. Слова глибокої вдячності від всіх нас. За те, що ви виховали справжнього сина, сина Української землі, який з честю і гідністю, як справжній чоловік виконав свій громадянський обов’язок щодо захисту рідної землі, України і нашої громади, кожного з нас. Низький уклін вам», – сказала голова Люблинецької громади Наталія Сіховська, звертаючись до матері захисника Катерини, батька Сергія і сестри Мирослави.

Як зазначили під час панахиди, Володимир Оркіш став 14 загиблим захисником із Люблинецької громади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus