USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Майже 2 роки вважався зниклим безвісти: на Волині попрощалися із воїном Володимиром Антонюком

9 Лютого 2024 19:39
У Колодяжненській громаді 9 лютого попрощалися із Героєм Володимиром Антонюком, який майже два роки вважався зниклим безвісти.

Про це повідомляє Колодяжненська гомада.

Довгим був шлях полеглого захисника – волинянин загинув ще на початку війни, 31 березня 2022 року, в районі населеного пункту Максимівка Миколаївської області, і майже два роки вважався зниклим безвісти. Інформацію про смерть підтвердили на основі проведеної експертизи. Днями Герой повернувся на рідну землю «на щиті».

Сьогодні громада провела Володимира Антонюка в останню земну дорогу.

Аби віддати шану воїнові, який не роздумуючи став на захист держави та українського народу від російських загарбників, жителі сіл, якими проліг шлях траурного кортежу, зустрічали тіло Героя навколішки, схиливши голови у скорботі.
Попрощатися з Володимиром Антонюком прийшли рідні, друзі, односельчани, військові, представники місцевої влади, духовенства, небайдужі громадяни. Багато людей знало і поважало його. Завжди щирий і відкритий, хороший батько, вправний господар. Любив землю і тварин. Любив життя. Але підступний ворог ринув на нашу землю і відібрав його. Життєвий шлях воїна Володимира обірвався на позначці 49 років.

У п’ятницю біля дому загиблого у Перковичах відслужили літію, а потому у церкві Святого Архистратига Михаїла відбулася заупокійна служба.

Поховали Володимира Антонюка на місцевому кладовищі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus