USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині поряд зі школою та садочком – рів зі сміттям

11 Жовтня 2016 08:00
Поблизу НВК №1 Каменя-Каширського та дитячим садочком «Дзвіночок» утворився стихійний смітник.

Жителька Каменя-Каширського, яка щодня водить свою дитину у міський садочок №2, попросила журналістів Район.Камінь-Каширський опублікувати дані фото.

Це – стихійний смітник між НВК №1 Каменя-Каширського та дитячим садочком «Дзвіночок». Назбирався він у рові не за один рік. Але, як зазначає жінка, поки про це вголос не заговориш, ніхто і не помітить, що треба було б прибрати.

«Чомусь багатьом людям байдуже, як виглядає їхнє місто. І далеко не усі намагаються зробити його затишнішим та чистішим.

Але ж місто – такий самий дім, як і власний. Хоча, якщо дивитися, як живе сім’я поряд із цим смітником, то й не дивно: їхнє домашнє господарство в усіх на виду – як зоопарк, – зазначила наша читачка, яка не захотіла назватися, – Хоч якою наполегливою буде робота комунальних служб, із недбальством і безкультур’ям їм не впоратись. Втім, сюди їм заглянути варто. Адже рів, забитий непотребом, раніше слугував для стоку води».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вчителька Показати IP 11 Жовтня 2016 10:33
Людоньки, а ви бачили, що твориться біля 30 садочка що на вул. Вороніхіна,де поряд 17 школа, це просто жах! Хай господь помилує. На що влада дивиться?
лучанка Показати IP 11 Жовтня 2016 10:35
Поки влада не почне штрафувати за кожний кинутий у неналежному місці недопалок, будемо потопати у смітті. В лісах вже важко зайти чисте місце! Не люди - людиська!
Балка Показати IP 11 Жовтня 2016 11:27
Подібна ситуація біля стадіону школи 23. Дзвінки на 15-80 без реакції.На очах розростається смітник, декілька разів сміття туди вивозили й школярі за вказівкою керівництва школи!
до вчителька Показати IP 11 Жовтня 2016 15:15
та до Балка! а До чого тут влада??? якщо ви самі смітите скрізь та всюди! чи може непотріб привозять кляті москалі????
Балка до до вчителька Показати IP 11 Жовтня 2016 18:45
Шановна "вчителько"! 1.Не радив би робити такі необгрунтовані висновки про "самі, скрізь та всюди" виходячи зі свого рівня культури. 2.А влада тут до того що Луцький міський голова призначає начальника управління освіти, начальник управління освіти призначає директорів шкіл які й відповідають за належний стан території. 3.Завданням департаменту поліції є забезпечення охорони порядку та встановлення осіб причетних до його порушення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus