USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Просять відремонтувати дорогу Ковель–Камінь-Каширський

14 Березня 2020 09:00
Дорога Т0311 Ковель–Камінь-Каширський не ремонтувалася протягом багатьох років, тому необхідно включити її в перелік об’єктів, які фінансуватимуться з державної субвенції, спрямованої на утримання автошляхів.

Про це йшлося 12 березня під час пленарного засідання 29-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутатка Галина Йовик розповіла, що до неї звернулися мешканці Ковельського району щодо вирішення питання фінансування ремонту дороги Т0311 Ковель–Камінь-Каширський, загальною протяжністю близько 50 кілометрів.

«У межах Ковельського району ця дорога має протяжність 31 кілометр. Її взагалі не ремонтували багато років. Жителі сіл занепокоєні станом шляху та просять невідкладно вирішити питання капітального ремонту вказаної ділянки в межах Ковельського району», – сказала вона.

Обранка громади висловила прохання включити дорогу Т0311 Ковель–Камінь-Каширський до переліку об’єктів, які фінансуватимуться з субвенції, призначеної на ремонт автомобільних доріг.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
автовласник Показати IP 14 Березня 2020 10:34
Ця дорога капітально не ремонтувалась з часів СРСР.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus