USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

На Волині потрібно мільярд гривень для розрахунку за енергоносії

11 Вересня 2017 09:55
Для того, аби область нормально увійшла в опалювальний сезон, очікують надходжень у розмірі мільярда гривень для розрахунку з енергопостачальними та теплопостачальними організаціями за використання субсидій.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації 11 вересня.

Як повідомив директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк, наразі заборгованість за використані енергоносії в області становить 538,1 мільйона гривень. Загалом незабезпеченість асигнуваннями за використання субсидій становить приблизно мільярд гривень.

Голова ОДА Володимир Гунчик визнав, що ситуація з субсидіями в області критична і до кінця року мільярд гривень повинен надійти на рахунки, що стане однією із запорук нормального входження в опалювальний сезон. Він просив енергопостачальні організації здійснювати спільну роботу через антикризовий енергетичний штаб та самостійно, аби «дочавити» міністерства та відомства, щоб кошти прийшли на рахунки постачальників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 11 Вересня 2017 12:21
Найбільшими боржниками є держустанови яким боргують "субсидії" з держбюджету. За нестачу коштів напряму треба питати в Гунчика, щоб трохи турбував свого хазяїна, а не набивав кишені.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus