USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

На Волині пожежники врятували жінку, яка 5 днів пролежала на підлозі

6 Травня 2015 14:36
На вірну смерть була приречена 76-річна мешканка Володимира-Волинського, яка декілька днів не могла вийти з власного помешкання.

«Літній жінці, яка мешкає у квартирі сама, раптом стало погано – упала, втративши свідомість і більше не змогла підвестись та покликати когось на допомогу. Так вона пролежала на підлозі близько п’яти днів. Зрештою, жінці вдалось привернути увагу сусідів, щосили гупаючи у батарею».

Про це розповів провідний фахівець Володимир-Волинського МРВ У ДСНС України у Волинській області Олег Іовенко, - повідомляє «Слово Волині».

Для порятунку бабусі сусіди викликали «надзвичайників», адже потрапити у квартиру нікому не вдавалось.

Прибувши на місце події, рятувальники виставили автодрабину на балкон 5-того поверху, де мешкає хвора жінка.

Відкрили балкон та вікно у квартиру, надавши тим самим можливість лікарям надати постраждалій невідкладну медичну допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дивосвіт Показати IP 6 Травня 2015 20:29
Бабусі надзвичайно повезло! Хай живе сто років. Спробуйте викликати швидку в Луцьку. Ще не звертались? І не дай Бог. На виклик реагують в прагматично - цинічній формі, з запитань служби 103, той кому необхідна швидка медична домомога сам повинен встановити діагноз, після чого вам запропонують самостійно приймати міри методом самолікування. Тільки з третього дзвінка зроблять для вас поблажку, якщо вам погіршає то дзвоніть ще і через годину приїдуть. Волинські Новини зроблять надзвичайно гарну справу якщо протестують ту черепашкову допомогу. І ще цікаво чи зверталась бабуся до швидкої на передоні і що їй наплели?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus