USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині пропонують закривати малокомплектні школи

16 Жовтня 2014 17:26
Скорочувати кількість вчителів та закривати школи, у яких навчається менше десяти учнів пропонують претенденти на посаду заступника начальника управління освіти облдержадміністрації.

Про це йшлося під час громадських слухань щодо кандидатур на посаду заступника начальника управління освіти і науки облдержадміністрації, що відбулися 16 жовтня.

Кандидат Олександр Александрук озвучив своє бачення реорганізації управління системою освіти. На його думку, нині система освіти потребує відчутних змін, реорганізації та реформ. Основними недоліками системи освіти він вважає обмежену автономію навчальних закладів, обмежене фінансування та корупцію.
Для того, щоб підвищити якість освіти і зробити навчальні заклади конкурентними, з його слів, потрібно розширити їхню автономію. Маючи можливість керувати фінансами, виші самі зможуть впливати на якість роботи.

Для усунення передумов корупції він пропонує розширити пільги при вступі до вишу.

Окрім цього, в Україні на вчителя припадає приблизно 8,4 учня, тоді як у західних країнах цей показник становить 16-17 учнів. На Волині кількість учнів зменшується, проте незмінною залишається кількість вчителів.

Також на Волині існує чимала кількість шкіл, де навчається 10 та менше учнів. На його думку, потрібно приймати кардинальні рішення щодо закриття таких шкіл заради ефективного використання коштів.

Надмірний штат вчителів, на думку Олександра Александрука, необхідно скорочувати, а кошти, які вивільняються, інвестувати в школу на обладнання, комп’ютеризацію, підвищення заробітної плати і т.д.
Інший претендент на посаду Людмила Плахотна також підтримала думку про необхідність закриття малокомплектних шкіл. Так, з її слів, на Волині приблизно 20% від загальної кількості шкіл становлять малокомплектні, тому їхню мережу потрібно оптимізувати.

Передусім варто вести активну роз’яснювальну роботу серед батьків місцевих громад, щоб вони давали дозволи на закриття таких шкіл. Їм потрібно пояснювати, що малокомплектні школи не дають якісних знань і їхні учні не зможуть повноцінно підготуватися до ЗНО. Отже, краще перевести учнів у повноцінну базову школу.

Водночас, існує потреба в шкільних автобусах, які довозять учнів до місць навчання. Так, на Волині використовують 152 шкільних автобуси та 13 орендованих автобусів. Навесні 13 шкільних автобусів з Волині, відповідно до указу Президента, віддали для комплектування Збройних Сил України. Наразі в області існує потреба в придбанні ще 64 шкільних автобусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 138
дідо Показати IP 16 Жовтня 2014 17:42
Дітям не вистачає шкільних автобусів, а популісти викидають кошти на купівлю автобусів з кондиціонерами для філармонії та драмтеатру.
бабо безпорадна до дідо Показати IP 19 Жовтня 2014 21:20
Сюрпризи Загреві 6 Жовтня 2014 20:58 відповісти +2-0 У Луцькому вищому професійному училищу 36 дітям-сиротам не виплатили допомоги при працевлаштуванні та для придбання навчальної літератури і одягу. Про це IA ZIK повідомили у прес-службі прокуратури Волині. Луцькі прокурори провели перевірку дотримання вимог законодавства, в діяльності Луцького вищого професійного училища щодо забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З’ясувалося, що всупереч закону цьогоріч не працевлаштовано двох випускників училища з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. А 36 таким учням навчального закладу не виплачено допомоги при працевлаштуванні та для придбання навчальної літератури і одягу. Задля усунення цих порушень прокуратура внесла подання директору Луцького вищого професійного училища. Наразі права дітей поновлені. Їм виплатили 30 тисяч гривень належної за законом допомоги. Двох винних у порушеннях прав дітей посадових осіб училища притягнуто до дисциплінарної відповідальності.
1-А Показати IP 16 Жовтня 2014 17:52
Коли подібне питання виносив на обговорення покійний Б.П.Клімчук, то скільки галасу було і коментів і ці "кандидати" волали, а зараз що? Ліцеміри і пад...ки! Нехай цей Александрук розкаже скільки років він оббиває пороги, з самого рання стояв на сходах ОДА і перед кожним головою випрошував посади! Гнати таких у шию разом з тою Кревською! Це ж повні нероби, а їм посаду лише давай та і щоб дітей виховували? Та вони самі невиховані по життю! Куди ми котимось шановні...:(
дідо до 1-А Показати IP 16 Жовтня 2014 18:07
Зараз при владі такі самі,як Клімчук.
Анонім до дідо Показати IP 16 Жовтня 2014 18:20
Ви цих .. до Клімчука не рівняйте. Ще довго будемо згадувати що зробив для області - лікарні, школи, митні переходи. А хтось скаже що зробив наприклад Бондар? Так і по новій владі будемо судити по конкретних здобутках а не передвиборчому піару.
бабо до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 18:53
А Пустовіти, Лапіни, Данильчуки, Гузі... що зробили, щоб люди за них свій голос віддавали?! Це ж повний абзац, що зараз на цих виборах робиться і хто преться... ЖАХ!!!
бабо до дідо Показати IP 16 Жовтня 2014 18:46
Тебе не питають! Іди ти у владу, попрацюй, а то вже всі пальці зтер!:)
ти правий до дідо Показати IP 16 Жовтня 2014 21:35
БРАТИ-БЛИЗНЮКИ*******************ДПТНЗ " Луцьке вище професійне училище " ( попередні назви : ТУ-10, ТУ-1 , ПТУ №9 ,СПТУ - 9 , ВПУ-9 ) - НАВЧАЛЬНИЙ заклад в свій час ЗНАНИЙ на Волині з ПОЗИТИВНОЇ сторони . Про те , що сталось з ним , що твориться зараз добре обізнаний кандидат у депутати в ВР України О.Пирожик . Той закономірний результат довготривалого "керівництва" училища 3 Е К ами = екс і нинішнім дуректорами плюс скорумпованими керівниками з УОіН , Міністерства освіти , ОДА ... Проблеми пішли з тих часів , коли "екси - злодії" пси і свині з невеликим інтервалом отримували звання *** заслужених працівників освіти України. *Заслужені* : Дзямулич , Хомік , Попович , ...далі пішло-поїхало , : крадіжка училищного гуртожитку , спільні афери керівників управи ОіН , директорів училища ... під "кришею", та ще й при сприяні Веселуха... безнаказний дерибан державних мільйонів - дольові і приласнення ...призвели до того , що сьогодні маємо...Попередній начальник управління Хоміч розпочав за" здравіє " , але отримав чітку директиву зверху та від попередників замяти все (оскільки зецюра Батов прирозив їм,що оприлюднить спільні фінансові оборутки й афери)-Незрозуміла і інтригуюча є позиція сьогоднішнього начальника У О і Н - Загреви В. : управлінці під її керівництвом /розводять/ продовжують переконувати працівників училища,що перебування на педагогічній посаді засудженої особи(батова) Є нормальним явищем - Коментарі з цього приводу зайві. Хто б не був сьогодні ,- це буде тип приречений покривати афери "паперєдніков" і відповідно мати директора - маріонетку в училищі співпрацювати й робити теж саме . А це ситуацію НЕ розрулить ... мовою правди...без образ ... З св*ятом Вас освітяни ! (коментар від 20.08. в ВН Хто може очолити структурні ланки на волині )
Вчитель Показати IP 16 Жовтня 2014 17:59
Як гарно співає про те, скільки учнів в середньому припадає на одного вчителя в західних країнах. А чому б не сказати про ЇХНЮ і нашу зарплати, про те, що вчителі там не думають, за що вчити своїх діток і де взяти гроші на оплату комуналки. І в сільських школах навіть крейду купуємо за свій рахунок, а тут він знає як реформувати і зменшити кількість вчителів. На це великого розуму не треба...........
педрада Показати IP 16 Жовтня 2014 18:02
Да женіть тих пройдох!!! А вони ще їх обговорюють - це жах!!!
коля Показати IP 16 Жовтня 2014 18:32
сором хто негарно згадує покійного Клімчука.
оля до коля Показати IP 16 Жовтня 2014 18:50
А це "дідо" тут такий "майстер" - невиховане ч...о!
піпєц Показати IP 16 Жовтня 2014 18:37
Вже Александрук у нас у школі напрацював. Це жах . Хоча,Кревська і Плахотник нічим не кращі. До чого ми котимося? Міняємо нормальні кадри на ..........
Лось Показати IP 16 Жовтня 2014 18:55
Якого х*ра рівняєтесь на Захід по тих показниках, які вигідні владі? Ви, скажіть, скільки отримує вчитель у переводі на євро? У Польщі де майже все дешевше біля 1400баксів. От до чого треба рівнятись. А в нас вчитель 250 баксів і то з усіма заслугами і стажем. Задовбали своїми порівняннями з європою тупорилими.
вчитель до піпець Показати IP 16 Жовтня 2014 19:10
Піпець він і в Африці піпець! Ви в дітей та у батьків запитайте,яким вчителем був Александрук! До цього часу з вдячністю згадують!
прохфєсорр до вчитель до піпець Показати IP 16 Жовтня 2014 19:17
Ну то нехай і йде до школи і вчить!!! Він без допоміжних засобів у владу преться!!!
справедливий до 1-А Показати IP 16 Жовтня 2014 19:16
Як би оббивав пороги то певно працював би у владі! А ти певно завжди лизав одне місце у тої ригівської влади замість того,щоб працювати дивився у вікно,хто на сходах стояв. Людина керівник і питання виробничі вирішував.
11-Б до справедливий до 1-А Показати IP 16 Жовтня 2014 19:23
Ну якщо за оббивання порогів посаду повинні давати... ну ви правильно тоді мислите, давайте - вперед!:) Керівник чого?:) О то люди мислять... І це такі поряд живуть і щось у країні міняти з такими на краще хочуть? Вам все риги, риги... а що самі зараз можете?:) Жах просто...
11 школа Показати IP 16 Жовтня 2014 19:18
В нас піпець починаючи з директора. Марія Хомівна це ви піпець,чи ваші блюдолизи.
для прохвєссора Показати IP 16 Жовтня 2014 19:22
Він і в школі працював і у владі. А тобі видно допоміжні засоби для мозку вкрай потрібні!
район до для прохвєссора Показати IP 16 Жовтня 2014 19:25
Знаємо як він працював!:)))
Ну ну Показати IP 16 Жовтня 2014 19:26
За законом про люстрацію - Л. Плахотній треба тікати в іншу країну, а воно преться у керівники.
теми до Ну ну Показати IP 16 Жовтня 2014 21:22
люстрація допоможе ВЧОРА 24.09.2014. ПЕНСІОНЕР ГРУШКА Г. М - при ділах . По всіх понятях ************** За кляузою батова сьогодні 24.09. училище відвідали представники управи.(Вкоренілі корупціонери - Грушка і Ткачук -вони обидва обурівші хабарники і брехуни з замазаними лапами.) Були "розборки"- тьорки й веселі каруселі. Засуджений(віртуально) поскаржився на директора-гн*ду богданця, що той, нібито, ущемляє його права,Обоє - рябоє... не забувши нагадати яких успіхів (віртуальних) досягло училище за його керівництва і як все реально погано тепер. - Вища форма ідіотизму або ... закономірність в тому, що той, хто безпідставно поновив, надав матеріальну і моральну допомогу для засудженого злочинця на роботі, витягнувши тим самим його з лайна в державну установу, сьогодні став жертвою власної доброзичливості або, швидше за все, власної необережності та необдуманості.Недалекість , обмеженість "освідчених " сивуяїв повністю влаштовує світських левиць , сексотів (секретних соотрудніків),столітніх бабусь і дідусів і всіляке звєрьйо і йо і майо - АНАРХІЯ мать порядку! Валя Загрева -... твою мать...і ... - Неадекват батова наяву: потрібне конкретне термінове лікування. - Крім ідіотизму дій батова вражає оперативність управи в розгляді кляузи засудженого злочинця. Якби з такою оперативністю розглядались "заслуги" батова, то й кляуз не було б. І козлів в капусті на освітянській ниві.
вчитель до піпець Показати IP 16 Жовтня 2014 19:35
З Александруком разом працював в 11 школі. Нормальний мужик. Діти табуном за ним ходили. А жах то директор Мороз із своїми жополизами!
Просто мама Показати IP 16 Жовтня 2014 19:36
На заході кодна сім'я має автомобіль, а то й кілька. Вони взмозі відвезти дитину куди завгодно. Подивіться на рівень життя сільських мешканців Волині. Дехто в одній куфайці пів століття ходить. А якщо село віддалене, яким чином завезти дитину до найближчої школи? Шкільним автобусом? А водію цього автобуса зарплату платити не потрібно? А бензин скільки коштує? Є такі села, що в негоду не можна ні доїхати ні виїхати. Хай там і 8 дітей навчається в тій школі. Хто хоче вчитись, той буде, і в університет поступить. Хай вчителі працюють. І взагалі це питання мають вирішувати громади на місцях.
Люстрація для Гунчик Показати IP 16 Жовтня 2014 19:39
За законом про очищення влади Плахотній, Хомичу,Загреві не місце у владі! Та і Мишковець попадає під люстрацію!
Локачинець до район Показати IP 16 Жовтня 2014 19:44
Нормально працював! 30 сіл газифікували при ньому! Люди до цього часу з вдячністю згадують! А при ригах скільки зробили- одне чи два і то те,що було на 90% зроблено.Стрічки тільки перерізали.
обс до Локачинець до район Показати IP 16 Жовтня 2014 19:58
то заберіть його в район,а те що він в Б.П. попрошайничав - це правда
СКАЖIТЬ Показати IP 16 Жовтня 2014 20:03
ТО КОГО Ж РЕКОМЕНДУВАЛИ???
обсу Показати IP 16 Жовтня 2014 20:12
Не попрошайнічав ,а гроші вибивав,які Б.П. боргував за виконані роботи!
З освіти Показати IP 16 Жовтня 2014 20:19
20 років працюю в освіті на різних посадах. Хомич -грамотний, але регіонал. Александрука не знаю. Кревська- Європейський чиновник у нас таких мало. Плахотна - ніхто. Ви б чули ,що вона несе на курсах підвищення кваліфікації.
освiта до З освіти Показати IP 16 Жовтня 2014 20:23
Так, Плахотна - це жах.
пропозиція Показати IP 16 Жовтня 2014 20:24
наступні слухання провести на посаду начальника управління освіти. Загрева їх не проходила.Громада не підтримала її кандидатуру .Пустовіт недопрацював тепер виправляти Гунчику.
ВІРИМО!!! до пропозиція Показати IP 16 Жовтня 2014 21:58
Працівники управління освіти Волинської облдержадміністрації 4 березня цього року звернулися до міністра освіти Сергія Квіта, очільника облради Валентина Вітра, голови ОДА Григорія Пустовіта та його заступника Романа Карпюка з листами, в яких висловили обґрунтоване прохання повернути колишнього начальника Олександра Хомича. Під листом підписалися ВСІ працівники управління крім Загреви, яка була в декреті. Отримали відповідь, що побажання колективу буде враховано. Але то була тільки формальна відписка. Ніхто не зважив на думку колективу. ВІРИМО, що керівництво області нарешті врахує побажання колективу управління освіти і призначить Хомича заступником.
Знаємо до ВІРИМО!!! Показати IP 16 Жовтня 2014 22:01
I Плахотна пiдписалася, мабуть призначать начальником!
ХІ_ХІ до пропозиція Показати IP 16 Жовтня 2014 23:28
Виграє або Кревська або Хомич
педагог Показати IP 16 Жовтня 2014 20:25
Хто ту Плахотну взяв в освiту працювати? А ще кому в голову прийшло рекомендувати ЦЕ на заступника начальника!? ЗМИЛУЙТЕСЬ, Вже краще Кревська чи Хомич.
ще найкраще до педагог Показати IP 16 Жовтня 2014 21:53
Іра 20 Серпня 2014 15:28 відповісти + 5 - 0 За що боролись? Хіба мало в нас розумних, молодих людей з ІНШИМ баченням, ІНШИХ. Молоді, талановиті люди повертаються з навчання із США, інших країн, де вчилися не за батьківські гроші, а за різноманітними програмами, грантами і тут в Луцьку непотрібні і їх не беруть, бо немає грошей, впливових батьків.... і вони їдуть хоча б в Київ, в інші країни (їх Америка не приймає 2 роки, бо наївно думає, що Україні вони потрібні). В Луцьку потрібні тільки сини і дочки, тих кого призначають, попробуйте пробийтесь в ЇХНІ ряди хто-небудь не їхній чи просто поступіть в аспірантуру в СНУ, на державну форму, хоч ви автор всяких публікацій, брали участь в різних конкурсах, олімпіадах... Якщо вам це вдалося - ви герой!
Був та все бачив до педагог Показати IP 16 Жовтня 2014 23:25
Плахотна нічого нового не сказала .Зачитала довідку колегії з даними. Жодної пропозиції. Слабенько .Хомич поводив себе гідно . А пропозиції Кревської та Богу б в вухо .
супер Показати IP 16 Жовтня 2014 20:29
""вести з батьками роз'яснювальну роботу" цiкаво як та панi збирається це робити? Возити всiх дiтей сама на своїй машинi у iнше село в школу? Чи закрити спочатку школу, а потiм провести роз'яснювальну роботу? Чи погрозами, як в Сенкевичiвцi при Хомичу було?
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2014 20:36
кого рекомендували???
не регіонал Показати IP 16 Жовтня 2014 20:48
Загрева дуже підтримує Плахотну. Підключили адмін ресурс на підтримку Плахотної. Палять обоє себе . Всі це бачать. Освіта плаче за Хомичем.
Анонім до не регіонал Показати IP 16 Жовтня 2014 21:02
щось Хомич так подорослiшав на слуханнях.
До не регіонал до не регіонал Показати IP 16 Жовтня 2014 21:19
Плахотна - сірий кардинал. ЇЇ плани набагато амбітніші! Тримайся, Загрева, скоро можуть бути зміни і вона тебе обскаче!
прямо в точку до До не регіонал Показати IP 16 Жовтня 2014 21:29
А коли ж їй це дiйде в кiнцi-кiнцiв!!! Та вже Загреву обскакує! Знищити її хотiла, та вона нiчого так i не помiтила!
Це точно до не регіонал Показати IP 17 Жовтня 2014 18:24
За Хомичем тюрма плаче великими сльозами ,
Не ТОЧНО до Це точно Показати IP 17 Жовтня 2014 20:38
НI, НЕ ТЮРМА - Прокурори у приймальнiй, ПРОКУРОРИ!!!! ТО Ж ТОМУ ВIН ТАК I РВЕТЬСЯ!!!!!
люда Показати IP 16 Жовтня 2014 21:28
Загрева і так висить на волоску . За неї ніхто не вступиться.
хм до люда Показати IP 16 Жовтня 2014 21:35
Не знаю чи це пише Люда, чи це провокацiя, але Плахотна Загреву пiдставляє дуже, фiктивна дружба страшнiша вiдкритої боротьби.
а як же до люда Показати IP 16 Жовтня 2014 21:39
Через Люду вона i висить на волоску, а ще через свою слiпоту!!!
волосина обривається до люда Показати IP 16 Жовтня 2014 21:47
Загреві В.Я. до лучани 23 Серпня 2014 20:02 відповісти +5-0див. хто очолить структурні підрозділи при ОДА Волині 20.08. 14р. Волинські новини .Архів. Провидець 24 Березня 2013 10:59 В цій плутанині мало уваги приділено управлінню освіти і науки. А це є паросток істини. Левова частина вини в тому,що твориться в училищі , лежить саме на керівниках УОіН. Як міг Попович призначати директором Батова, наперед знаючи, що директора з нього не буде?- навіть з врахуванням того, що його протажував високий клерк з ОДА. Очевидно, що все рішали гроші, які в Батова на той час вже з*явились після завершення вступної компанії. Ну це ще можна якось розуміти- сьогодні гроші рішають все. Але як рішилися управлінці на спільні фінансові афери- це вже важко зрозуміти. Якщо Некрасова хитра аферистка,-то чому не вистачило розуму скористуватись (стосовно Батова) НАРОДНОЮ МУДРІСТЮ " Краще з одним згубити, як з іншим ззнайти"? Мабуть помішав запах грошей. Що потрібно і не потрібно зробити в ситуації, що склалася?- - НЕ ПОТРІБНО: залякувати працівників училища позачерговою атестацією та реформуванням училища.Працівники, які пропрацювали в училищі по 20-30 років здатні витримати "атестацію" і назвати речі своїми іменами. Щодо реформування училища-то можливо і варто реформувати-... управління ОіН. - ПОТРІБНО:1. Негайно звільнити з займаних посад Батова, Некрасову, Панькевича, не зважаючи на залежність управління від них. 2.Повернути училищу крадене. 3.Передати училище під егіду ВНЗ України. В противному випадку в попередніх керівників управління, їх незмінного заступника по ПТО та "иже с ними" (як управлінців так і училищних діячів) будуть довготривалі головні болі, безсонні ночі та багаторазові відвіди
Плахотна Показати IP 16 Жовтня 2014 21:36
Мене рекомендували .УРААААААААААААААААААААААААА
Ну ну до Плахотна Показати IP 16 Жовтня 2014 22:02
Птьху. Згінь. Нечиста.
райвно Показати IP 16 Жовтня 2014 21:40
Все і так зрозуміло Плахотна кічилась (хвалилась), що далека родичка Гунчика.Тому ій і підіграла ця кишинькова громадська рада.
облон до райвно Показати IP 16 Жовтня 2014 21:53
Вони з Гунчиком чимось схожi, так що народ робiть висновки...
Плахотна Показати IP 16 Жовтня 2014 21:51
Скоро рекомендують на начальника управлIння. а ще перепрошую, я перед "УРАААААААААА" букву "д" пропустила.
sos Показати IP 16 Жовтня 2014 22:05
якщо справді виграла плахотна. тотаку громадську раду потрібно гнати в три шиї.
Дильов Показати IP 16 Жовтня 2014 22:11
Дивує інше, чому на посаду начальника управління освіти слухання не було , а на посаду заступника відбулось.Пані Загрева прошу готуйте резюме і подавайте документи.
Iгору Дильову до Дильов Показати IP 16 Жовтня 2014 22:23
Плахотна сiрий кардинал, засланий козачок Хомича та Регiоналiв, бережiться призначати чи рекомендувати її, Хомичу слухання на заступника потрiбнi були як технiчнi. Вони з Плахотною хочуть подiлити посади начальника та заступника!
Дильову до Iгору Дильову Показати IP 16 Жовтня 2014 22:40
А наївна Загрева, думає, раз сама рекомендувала плахотну (через закритi манiпуляцiї самої плахотної) то їй вiд люди нiчого не загрожує...
готове резюме до Дильов Показати IP 17 Жовтня 2014 18:46
НА ЧАСІ до Анонім 10 Вересня 2014 20:26 відповісти +10-1\\\\ про в.я .загреву ГІДНА , ПРОХОДИМКА ВИЩОЇ ГІЛЬДІЇ !!! - ЦЕ БЕЗЗАПЕРЕЧНО КОРУПЦІОНЕРКА , ДОСТОЙНА ПОХВАЛИ ЗА СВОЛОЧНЕ УГОДНИЦТВО...
БАНДЕРА Показати IP 16 Жовтня 2014 22:45
Що ви пишете Дильову про ригіоналів.Він сам вийшов з партії регіонів. Це правда .Примазався до громадської ради.Сам подав свою кандидатуру.Здуру вибрали .Ви що не бачите неотесений пристусувануць.Хто подасть з тих рук помиї їсть.Безробітний одним словом .Харчом не переберає. Під час слухань Плахотну хвалив .Цим все сказано.
майдан Показати IP 16 Жовтня 2014 22:48
Дильову руки не подам.Х...ло.
Гнат. Показати IP 16 Жовтня 2014 23:09
Які розумні люди. Школи закрити, автобусів немає. Ідіть дітки пішки. Година пробігтись - це як урок фізкультури.
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2014 08:37
Про яку Плахотну може іти мова - сиди там де сидиш бабо і гляди внуків. А взагальі то прийнятий закон про люстрацію Плахотна держслужбовець тому має піти з посади.
Ну ну до Анонім Показати IP 17 Жовтня 2014 12:14
На жаль - ні.
тьху Показати IP 17 Жовтня 2014 10:12
Александрук вважаю тупо лузер-лизун. скріщь був і скрізь лизав. і головою ода в локачах і в мартиняка на курчаку. ну не вмієш - не лізь, нашо той цирк. втік з локач - докерувався. при ющенку на відкатах купив авто, ремонти робив, в луцьку житло купив. нікчемний. нафіг нада
Я за Кревську Показати IP 17 Жовтня 2014 10:16
Чітка, конкретна,патріотка.
З освіти Показати IP 17 Жовтня 2014 10:30
Кого тільки вчора не поприводила Плахотна на підтримку.І подруг ,які розказували про її патріотизм,бо вона бачте перекваліфікувалась з учителя російської мови на учителя української ,все просто і банально ,годин російської не було от і перекваліфікувалась. І яка вона добра, бо не виганяє з кабінету,як зайдеш.І голову Маяківської сільської ради привеле.Яким він боком ніхто не зрозумів.Як же ж хочеться Плахотній до корита .
Освіта Показати IP 17 Жовтня 2014 10:43
Плахотна виконавець, а не керівник. Як особистість слабка. Тільки не Плахотна не повинна вона зайняти цю посаду
ого до Освіта Показати IP 17 Жовтня 2014 10:46
Не виконавець, а статист. Про який розвиток та Плахотна там говорила не зрозуміло, одні цифри, цифри і цифри. Одним словом статистика.
Школа-інтернат Показати IP 17 Жовтня 2014 10:50
Плахотна з розряду Загрева і Ко. Якщо керівники області ще цього не побачили, то є надія на Громадський Комітет, якщо і вони цього не зрозуміють, то гріш-ціна їм.
Д. Показати IP 17 Жовтня 2014 11:33
А хіба наша нова влада не прийняла курс на затвердження мораторію на закриття шкіл і лікарень?
Вчитель Показати IP 17 Жовтня 2014 12:29
Жах! Люди, рятуймо освіту! Хто ОЦЕ все рекомендує? Чому пхаються до керівництва обмежені люди? Вони просто хочуть з гонором ходити по освітніх закладах і лякати народ. За ту мізерну зарплату, яку вони отримують в управлінні освіти, чомусь дуже підозріло те, що вони так рвуть з-під себе землю, рвучись на цю посаду. Особливо люди, які там працюють. Знають, видно, про додаткові доходи. Особливо Плахотна. В ШКОЛУ їх направте, вчителями нехай попрацюють при тих умовах, які вони створили. Нехай покажуть на школах,які вони господарники.
Освітянин Показати IP 17 Жовтня 2014 13:33
Плахотна говорила про 3000 пенсіонерів, яких майже треба звільнити, бо них захищає закон. Спить і бачить 3000 молодих спеціалістів, яких треба буде працевлаштовувати. Догадайтесь з трьох раз як...
догадуємось до Освітянин Показати IP 29 Жовтня 2014 16:55
1. Плата по таксі. Такса в доларах та євро.
Смiдинська красуня до догадуємось Показати IP 29 Жовтня 2014 18:31
А ранiше... яка плата була? По чём такса?
Смiдинська красуня до догадуємось Показати IP 29 Жовтня 2014 18:34
А яка такса була на створення посади прес-секретаря вже пiсля прийняття людини на роботу? Пишiть, будемо знати, якщо що.
Смiдинська красуня до Смiдинська красуня Показати IP 29 Жовтня 2014 18:36
То ж все-таки на посаду заступника i начальника на слухання прийдете. Хiба що кандидатуру свою знiмете, тодi можете не вiдповiдати.
x. Показати IP 17 Жовтня 2014 13:47
Хомич -порядна людина. Брудна війна проти нього - акції Загреви та її побратима Гузя.
Анонім до x. Показати IP 17 Жовтня 2014 15:15
Плахотна теж учасник акції. За нею, як правило, підбір компромату ї його подача як правдивої ігформації
мда до x. Показати IP 17 Жовтня 2014 20:13
Хомич пхається в заступники i не боїться що йому органiзують двох прокурорiв у приймальнiй замiсть секретаря...;)))))) Так можна i органiзувати!!!!
колега Показати IP 17 Жовтня 2014 13:51
Людина ,яка хоче звільняти людей , закривати школи .Чи гідна вона з таким підходом працювати.?Хочеться їй нагадати , що вона теж передпенсійного віку.
Сумна реалія Показати IP 17 Жовтня 2014 15:51
Якщо залишаться на посадах такі люди як Загрева, заступником стане Плахотна, то зрозуміло буде, що то за громадські слухання - за гроші прослухають кого завгодно. І ще якщо Загрева залишиться - значить з Мишковець "знайшла спільну мову". Освіті Волині буде кінець. Позакриває школи, зробить вигідну їй ротацію кадрів і не подивиться чи ти спеціаліст чи ні. Мало кому сподобається працювати під таким недолугим керівництвом, багато піде, а їм це і потрібно буде. Сумна історія, зато правда.
Анонім до Сумна реалія Показати IP 17 Жовтня 2014 20:32
Хомичу певно подобається, так до Загреви рветься, мабуть нерiвно дихати до неї став) Прокурорiв у приймальнiй йому захотiлось...
Анонім до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 11:14
коментар було видалено
школяр до Сумна реалія Показати IP 18 Жовтня 2014 22:01
В освіті "панує" матріархат. Чоловіків, які ще затримались в школах, вже можна заносити до Червоної Книги. Якщо ще й управління перейде на керівництво в спідницях - ...... читай "Сумна реалія".
плюю на тьху Показати IP 17 Жовтня 2014 17:44
Нікчема,що ти зробив в житті! Людина хоч працювала в районі-багато зробила для людей .А ти просто тьху та розтерти. Облити брудом найпростіше.піди попрацюй-покажи,що ти можеш!
й пинка під зад Показати IP 17 Жовтня 2014 21:13
Загреві В.Я. героя до Волинь 25 Вересня 2014 20:00 відповісти + 5 - 0 На сайті Волинських Новин . Архів за 20серпня 2014р. читай новину - Хто може очолити структурні підрозділи Волинської ОДА. Імена. Освіта 25 Вересня 2014 13:45 відповісти + 12 - 1 Некомпетентність керівництва обласного управління освіти дивує не лише в цій галузі. Тому будемо сподіватись, що вище керівництво прийме правильні рішення щодо недопущення перебування даного керівника (Загреви В.Я.) на цій посаді. Інакше такі непорозуміння будуть не лише в профтехосвіті. Анонім до Освіта 25 Вересня 2014 14:13 відповісти +6-2 Проблеми в ПТУ почались з призначенням керуючим ПТНЗ Таранчука Ю.В. Тому треба здихуватись прихвостнiв регiоналiв хомичiв. Аноніму до Анонім 25 Вересня 2014 17:18 відповісти + 5 - 1 А Таранчук при чому тут. Давайте краще звинуватимо прибиральницю. Бо лик святої добродійки (Загреви) зачіпати не можна. ЛЮСТРАЦІЯ!!!! Анонім до Аноніму 25 Вересня 2014 17:28 відповісти + 2 - 0 Так Таранчук керував профтехосвiтою при регiонах, ПТНЗ справдi опустились пiсля виходу Грушки на пенсiю, при чому тут хто святий чи хто добродiй, як люстрацiя то для всiх, а не лажа в коментарях. Аноніму до Анонім 25 Вересня 2014 17:33 відповісти + 0 - 0 Згідний з Вами на 1000% для всіх.
доводять б...і до то Показати IP 18 Жовтня 2014 19:39
Як тоді, на вашу думку, треба змінювати депутатів у парламенті? Іноді складається враження, що вони хочуть довести український народ до такої точки кипіння, що він прийде і буде їх зносити зі зброєю в руках. Так, це буде незаконно, так, це буде всупереч європейським нормам моралі, але це буде єдиним можливим рішенням. Вони дограються до того, що народ візьме автомати. Мої побратими, які проливали кров, захищаючи територіальну цілісність України, повернуться додому і не захочуть жити в такій державі, яка буде не державою, а зібранням корумпованого зброду, тоді вони поставлять нормальну легітимну владу, тільки зі зброєю в руках. Я думаю, що влада цього боїться, бо вона це розуміє. Кожен другий чи кожен третій з тих, що були на фронті, готові повернутись на Київ і спочатку в столиці навести порядок, а тоді повернутись на схід. Єдине,
В Луцькому ВПУ бухаю Показати IP 18 Жовтня 2014 21:11
Не чесно, 04.06.2014, 15:32 Здирають гроші з учнів і ніякої звітності, з кожного беруть по 1200 грн а то секільки студентів і ремонту нема а збирають такі внески благодійні з 2001 року а вінка пластикові? Де тисячі? Де ті гроші шо діти здають? Я проти корупції!!!!! А батьки самі мовчать платять гроші заохочують тих всіх. Гур, 10.02.2014, 12:30 Училище жахливе.Останній ремонт був напевно за сталіна.Навчитися чомусь дуже важко із-за відсутності навчання як такого.Відповідальність за пропуски нульова.Учням все по барабану. Анонімний учень, 10.02.2014, 12:28 Через те, що у учнів ніякого бажання навчатись вчителі перестали нормально викладати свій предмет, деякі ж взагалі залишають групу і йдуть пити каву. Умови в гуртожитку жахливі, не розумію, як хтось може це хвалити. Жахливо. Віталій Горгун, 04.02.2014, 20:58 Да-а-а-а,таке училище ще треба пошукати. Навчального процесу як такого не існує.Оцінювання йде по принципу (Нащо тобі більше чотирьох балів?Тебе і так не виженуть).Контингент одні двієчникі котрі в нічого кращого не змогли поступити.Вчителів які насправді проводять уроки а не просто час вбивають можна порахувати на пальцях однієї руки.Їдальня жахлива,їжа готуєтся з відходів.Щоб тебе примусово відрахували потрібно хіба що померти і то це ще під питанням. Ну і як написали вище"хуроший закляд" :)
ось як до В Луцькому ВПУ бухаю Показати IP 19 Жовтня 2014 10:17
Пипець училиську підкрався незамітно! \\\\\\\\\\\\\\\ Модераторам Волинь Post : "пипець" - він і в Африці пипець ///////////////////
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2014 08:54
Яке там громадське обговорення про, що Ви кажете - вони вже давно куплені Загревою, бо як інакше пояснити те, що Плахотна вже тиждень ходить по ЗОШ №9 та розказує, що вона вже перший заступник начальника управління. Провидець? Ні гроші у нас керують усім, як колись за великі гроші Карпюк Р. поставив Загреву, так і тепер за гроші Загреви ставлять Плахотну. Який там майдан?. А оці двоє "студентів", що прийшли на обговорення - один то може і є "на все ображений" студент, а Пащенко - в якого комплекс неповноцінності, невдалий бізнесмен куди суне - до влади. Думали Мишковець нормальний керівник - ні теж куплена Загревою. Ці горе "борці за правду" Загреви розікрали весь колгосп в Локачах, захопили гектари лісу, мають ковбасні цехи, живуть у замках та їздять на джипах - будуть розповідати, що вони за людей не обманюйте себе.
скажіть до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 19:33
кого ж вітати?
вона до скажіть Показати IP 21 Жовтня 2014 19:42
Плахотну.
аналітик до Анонім Показати IP 24 Жовтня 2014 16:00
"......... - вони вже давно куплені ....." - І скільки тепер вартує посада заступника, начальника, директора, ....? - Батові відразу заявили : " Назначение на должность директора нам обошлось в 5 тыс. у.е." Але ж це було більше п*яти років тому.....
??? Показати IP 22 Жовтня 2014 20:04
Хіба за таке майбутнє освіти пролилась кров на Майдані?, проливається на Сході???
!!! до ??? Показати IP 30 Жовтня 2014 19:07
колишній робітник до Такі да! 25 Вересня 2014 14:28 В ближньому часі ніхто не знайде професії слюсаря-електронщика і слюсаря-наладчика.Тому,що ПТУ № 9,колись їх готував, а база виробничої практики була на ДПЗ. Особисто я мав 3-4 ученика.Він був постійно біля мене і крутив зі мною гайки.Оце тоді і виходив спеціаліст. А ми закінчивши училища в Луцьку нас посилали на практи в Ростов-на-Дону, Харків.Я в Харкові 12 років відпрацював і вернувся назад в Луцьк. А зараз всі думають слюсар-цен дурак.Ні- слюсар-це спеціаліст вищого гатунку,якщо це настоящий слюсар.Колись на ДПЗ слюсар одержував 500 руб. а інженер 120. А зараз,що твориться.А тому,що це спеціалісти,які своїми руками ремонтували станки, як будинок. Цей інженер не вмів прочитати креслення,якщо я йому давав деталь відточити чи зробити у токаря.Щоб поремонтувати цього станка треба було мати голову.А зараз,що сидять за компами і думають,що вонит спеціалісти.А дай їм якусь дрібницю зробити ніхто не зробить.Вимирають спеціалісти. Я компютера вивчив, алеж чи вони зроблять те,що я робив. Ні.Якщо немає практики ,неможливо освоїти будь-яку професію.Наші інститути клепають дурнів, теорію напхають в голови, більшість цих студентів і теорії не учить,без ніякої практики, підкріллення знань,дипллми дадуть, а в голові полова. Куди з ними цими дипломами. Тільки в бюджет,де сидить один на одному бумажки перекладають,якщо тато чиновник,та запре свою дитину.Ні один власник,приватна структура не візьми такого робітника,бо він не буде робити, а вони ж хочуть,щоб на них пахали добряче, але задарма,бо рабам платити не потрібно.Тільки, тоді буде толк,якщо ми самі себе почнемо поважати,знаючи,що спеціаліст я не дозволю себе принижувати і не піду працювати за копійки.Тоді олігархи почнуть поважати нас,бо без нас вони ніхто,вони самі складну техніку ремонтувати не будуть.Навчімося любити самі себе і поважати,Тоді й вони почнуть з нами рахуватися.А так кажуть, не хочеш іди,завтра ще одного дурака візьмемо.Ото не будьмо дураками і не йдімо працювати за копійки
І. Показати IP 24 Жовтня 2014 20:34
Л.Плахотна - молодець. Хороша людина. Щасти Вам, Людмило Володимирівно.
крапка до І. Показати IP 25 Жовтня 2014 21:16
Є надія , в Луцькому ВПУ нарешті розгонять кодло . Та й в решті навчальних зкладах хочуть порядку , в добрий час почати його наводити , а в ще кращий завершити !
ola Показати IP 27 Жовтня 2014 20:22
Завжди лише читала коментарі і дивувалась-як люди вміють та хочуть паплюжити інших,часто зовсім незнайомих людей. Плахотна -розумна, відповідальна,тактовна людина. P.s. не пишіть дурниць типу -родичка, "подєльнік"і.т.п.
розум,відповідальніс до ola Показати IP 28 Жовтня 2014 19:16
Тобто Є альтернатива , що нарешті взамін хабарників , проходимців , брехунів , горе - керівників - загреви,хоміча,грушки,поповича, В керівництві освіти Волині буде ПРОМІНЬ СВІТЛА в "темному царстві " .
астро-прогноз Показати IP 30 Жовтня 2014 21:04
характеристика30 жовтня 2014 19:56 Привселюдно обізвав і з тріском поперли--під суд, злили... Спільницю по крадіжці гуртожитку Попович на зборах колективу назвав дурною бабою. Яку характеристику отримає спільник по училищно - управлінських аферах Батов, завдяки якому Попович з Грушкою стали зірками інтернету? Недалекий той час коли переростуть в "зірки" більшої величини.
ВН Показати IP 30 Жовтня 2014 21:17
БАНЬТЕ ТОГО ПРО ЛВПУ! ВIН КОПIЮЄ З РIЗНИХ ВИДАНЬ КОМЕНТИ. чИ ВИ ЗА ТАКИМИ НЕ СЛIДКУЄТЕ? НЕ ПРОПЛАТИЛИ?
баньщикам до ВН Показати IP 31 Жовтня 2014 07:48
"Банити" (і то конкретно) потрібно училищних злодіїв і групу їх підтримки! - Повернуть училищу крадене, отримають по заслугах і ... "копії" припиняться. Що не зрозуміло?
мурашки до ВН Показати IP 1 Листопада 2014 19:52
ЯКЩО у різних виданнях так густо було тем про подєльніків , сватів ,кумів ,братєльніків підвязаних з ЛВПУ Є про ,що копіювати - то треба готувати на полиці-нари всіх тих та цих горе - керовніков і їхнє шобло - ё...ло. І парити по повній програмі...парити !
орел двохголовий від Показати IP 4 Листопада 2014 09:17
Не задовільняють УОН училищні "дура.й.кнури". Хочуть свою людину , щоб можна було без проблем закрити попередні афери і нові протягнути. - Якщо саме такого "спеціаліста" протягнуть в училище, то : як прийде так і піде. Ще й судимість відхватить ...... Передавайте, шановні, те училище до якогось ВНЗ. Ви йому ради не дасте, а те, що натворили, - саме по собі не пройде. Позбудетесь училища - будете мати хоч надію на те, що може все, нарешті, якось заспокоїться.\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Чудернацьке євго-азіатське створіння яке може на сьогодні/ найкраще/ виставити від себе на конкурс на посаду дуректора ЛВПУ - ДВОХ*і ГОЛОВКУ* АБРАКАДАВРУ герб ( !г -Бздунець В. европа+2г мао Б.здун Г. азія)
орлу Показати IP 4 Листопада 2014 11:37
Кому ти убожество треба I хто тебе читає? Хiба що редактори волинських новин, такi як ти зi своїм ЛВПУ))))))))))
тебе теж до орлу Показати IP 4 Листопада 2014 20:02
На цей раз тобі - надалекій особистості , що випадково попала на цей сайт та ще й дала словарний пронос у коментарі - треба дати в морду цеглиною . Свинота ти "начитана" =... ню в робочий час пишеш . А "орлам" - люстрацію,або кастрацію...і в смітник!
хто читає до орлу Показати IP 4 Листопада 2014 20:17
В першу чергу сьогоднішній денний (11:37) коментатор ... і ті з ЛВПУ, які сплять і бачать "#" і інші кошмари ("екскурсії" до слідчих, судові засідання, ,,,,,). А все через "орла", якому вистачило розуму на педраді заявити: "Ми міцно стали на ноги" . - Падіння ще не завершилось..... Все буде по заслугах ....
від редакторів ВН до орлу Показати IP 4 Листопада 2014 20:42
ЇМ не вольно , а від них ти не людина , а падлюка смердюча))))))))))))((((((((((((((((
до ЛВПУ до від редакторів ВН Показати IP 4 Листопада 2014 20:54
Ти мабуть медогляд в психiатра купив.
ароматичні орли до орлу Показати IP 4 Листопада 2014 22:24
)))))))))))))))) начитаний уйо*ищний писака - стерво ти за 11:37(((((((((((((((((
Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 20:59
Що це за виродок про ЛВПУ пише? Вали в прокуратуру, маєш докази, кому цiкава твоя писанина? Чи це якесь хворе, яке в те ЛВПУ по блату без медогляду у психiатра або нарколога взяли... А волинським новинам не соромно такi коментарI пускати неадекватнi про ЛВПУ? слово через слово не зрозумiло в тiй писанинi щей пIд кожною Статтею, в тему чи не в тему одне i те ж саме!!!
у відкриту до Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 21:39
Прокуратурі проплачено - криє . ...але після так званого перехідного періоду . приблизно через пів року . Буде не сморід , а тільки засмердить шумною толпою на нари - доказів достатньо ...
де правда? до Анонім Показати IP 5 Листопада 2014 07:42
"Писарішка" з медоглядом у психіатра та нарколога своє несприйняття коментарів про ЛВПУ пояснює бажанням ширше розкрити проблему малокомплектних шкіл, чи .... бажанням вигородити училищно - управлінських злодіїв та корупціонерів?
пустим з гальм до де правда? Показати IP 5 Листопада 2014 08:06
Матеріали про корупцію є ! 1. в Єгора Соболєва. 2. Подані в СБУ . 3 з Нового року "підуть" по цілому ряду інстанцій.
на морозі до пустим з гальм Показати IP 5 Листопада 2014 22:14
Ще добавиться депутатський запит з Верховної ради у відповідні інспекції і ГП.
Точним анонімам Показати IP 4 Листопада 2014 21:33
Яка вина ВН? Хіба ВН з того училища зробили те, що про нього пишуть?
сторонній Показати IP 4 Листопада 2014 22:42
В статті і коментарях по темі мова йде про закриття малокомплектних шкіл та "проблеми" освітянських керівників. - "Проблеми" ЛВПУ якнайшвидше повинні вирішити правоохоронні органи та суди згідно законодавства. Очевидно, що "куплено - проплачено" не пройде. Надто далеко все зайшло.
Свєті і Валі Показати IP 5 Листопада 2014 19:49
Не тільки негатив до Анонім 8 Жовтня 2014 21:06 відповісти +4-0 Звільнення з займаних посад управлінських корупціонерів Мельник і Таранчука є позитивом в діяльності очільниці УОіН. Позтивний результат дасть, якщо в ЛВПУ не буде Бздунця , Батова і К*.
правда дівчата до Свєті і Валі Показати IP 6 Листопада 2014 20:28
не пройде і пів року - так званого перехідного періоду і задіє Закон про прокуратуру. Таню , Назаре , ще не вечір Сьогодні вже в 8год.30 хв. з *джельтменським набором* рішалов нарисувався на протореній доріжці. А в 17год 00хв. Таня Хвесик /ст. прокурор м. Луцька , чомусь без Назара!? / пішла в міськрайонний суд по замовленне рішення . ...Троць , Руденко , Поліщук - пішли - ротувались , а , що збирається робити ця пара ?
хто такий? до правда дівчата Показати IP 7 Листопада 2014 07:24
рішалов - це хто? : його походження, місця роботи, заслуги, що рішає, як з ним домовитись? Що таке *джельтменський набір* та яка спеціалізація протореної доріжки?
і буде порядок Показати IP 6 Листопада 2014 20:50
Вже при передачі -прийомі призначеного очільника ЛВПУ необхідне проведення *прозорої* інвентаризація майна, під час якої виявиться велика нестача (майно ставилось і списувалось попереднім керівництвом разом з головним бухгалтером, яка працювала при всіх начальниках і мачальниках). Крім того поясніть, а чи погано коли новий начальник має бажання привести у відповідність 1,2...5...10 та інше. в порядок.) у користування для навчання, щоб прибрати всі корупційні схеми, які вибудовувались роками і які передбачали кругову проплату від низу до верху, то це рахується як погано? Я так розумію Вас відсторонили, або понизили, або взагалі звільнили з посади, за минулі, або теперішні грішки... Слаба Богу..., хоч десь Закон "Про люстрацію задіяв"...Майте совість!!!
Анонім до і буде порядок Показати IP 6 Листопада 2014 21:27
Це Ви до кого, i що означає 1,2...5... 10?
нормаль до Анонім Показати IP 6 Листопада 2014 22:11
До Світлани Мишковець Валі Загреви та інших , 1-перше , 2- друге , ... 5-п*яте ...10-десяте є ще ряд питань на яких відлік не завершується .
освітянка Показати IP 7 Листопада 2014 20:13
Питання малокомплектних шкіл потрібно вирішувати з врахуванням інтересів учнів. Меньше красти і грошей вистачить й на малокомплектні школи.
ов-ова Показати IP 8 Листопада 2014 19:11
Мельнику А. А від Партії Регіонів і не тільки йому постійно пригадується вислів працівниці центру зайнятості:Кучмук Р. Є.: " За ті гроші, які ми перерахували ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне училище". - Чому ЦЗ не поцікавився використанням цих грошей? (Мишковець С. Є . багато знає про нецільове використання і мовчить ... треба бути , або непорядною людиною-тихо відсижуватись коли формується немаловажлива громадська думка про заст. ГУБЕРНАТОРА , або божевільною і поплатитись положенням в суспільстві за ов-ова /некрасова батов , о...ов -КАЦАПОВ ...) Чому не відреагували на скарги працівників училища, слухачів курсів про розкрадання та привласнення цих грошей керівниками училища? Хто забороняє сьогодні провести перевірку використання цих коштів? Притягнути до відповідальності за нецільове використання державних коштів. (Свідки є в наявності і мають бажання показати все ....). Чи не "пахне" в цих аферах табличкою ділення? - Якщо ні, - то ... КРУ, СБЕЗ, прокуратура, суд: - незаконно використані кошти повернути державі і .... "побудувати ще одне училище", або передати на підтримку АТО,...... Успіхів! (Тільки не в закритті афер, а в поверненні державі крадених училищними аферистами коштів ). вистачило на всіх? до по темі 24 Жовтня 2014 19:52 відповісти +2-0 Щось не спішать цікавитись куди "рухнули" мільйони грошей ЦЗ, виділених училищу на навчання незайнятого населення. Невже вистачило на всіх?
Будуємо майбутнє до ов-ова Показати IP 9 Листопада 2014 08:06
Цей коментар мабуть не дуже подобається волинським чинам, але злочинця батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки: буде грім серед ясного неба. Всі ці "ов - ова" "трудяться" не без прикриття чинів. Прилаштувалися. Здібності у них ніякі, до роботи ліниві за своєю природою, хист до злодійства та аферизму теж за природою. Шантажують тих, хто повинен вже давно відправити їх на смітник та в буцегарню, періодично "дякують" їм, ... Виглядають захисника русскоязычных.... Этих хохлов можно разводить .... Отак і будуємо майбутнє. ----- Повернути награбоване і побудувати ... тюрму для "ов- ова" і тих "українців", які з ними в спілці!
усі доводи скаржника до Будуємо майбутнє Показати IP 14 Листопада 2014 20:13
За таких обставин, попередня ухвала підлягає скасування із постановленням нової ухвали, якою постанову про закриття кримінального провадження слід скасувати, а кримінальне провадження направити в УМВС для організації досудового розслідування, під час якого необхідно перевірити усі доводи скаржника». Нагадаємо, що раніше з цією проблемою Валерій Білоус звернувся до губернатора, який пообіцяв подати запит у Генеральну прокуратуру, аби ті провели незалежне розслідування
хімічимо до усі доводи скаржника Показати IP 21 Грудня 2014 23:12
ПРАЦІВНИКАМ ПТУ ВОЛИНІ! ОБЕРЕЖНО! ГІПЕРКОРУПЦІЯ!!! Екс-керівники управління освіти і науки Попович М.М. і Грушка Г.М. знищують ДПТНЗ «Луцьке вище професійне училище». Утримуючи на посаді директора ЛВПУ засудженого Батова Г.Ф. та спасаючи від кримінальної відповідальності свої злочинні шкури, - Попович і Грушка осіли в створених для себе Луцьких державних офшорах і планомірно розвалюють один з найбільших ПТНЗ Волині. Саме вони забезпечили такі «досягнення» училища: - І.Держфінінспекцією у Волинській області виявлено фінансових порушень в ЛВПУ на суму 686 тисяч гривень. 2. СБЕЗ у Вол. обл. встановила, що заступник директора з АГР Панькевич С.Г. з 50 тисяч гривень, виділених управлінням освіти на ремонт даху училища, відмив 35,7 тис. грн. «в інтересах третіх осіб» -фактично 24 тис. грн. пішло на проводи Поповича на пенсію, 11,7 тис. грн. - в кишені Панькевича і головного бухгалтера ЛВПУ Некрасової Н.В. (Панькевич С.Г. -33-річний аферист виграв у належному йому притоні в азартну гру у Батова Г.Ф. 300 тисяч гривень. Оскільки розлучатись з такою сумою в Батова бажання не було.- він запропонував Панькевичу для розрахунку посаду заступника з АГР. За 2 роки перебування в училищі Панькевич більше року перебував на лікарняних ,відпустках- на роботу приходив тільки в дні наявності коштів на рахунку благодійного фонду підтримки училища і встиг разом з Некрасовою і Батовим привласнити більше мільйона грн. «благодійних» коштів та втягнув в аферу Поповича і Грушку. Некрасова Н.В. була закинута управлінням освіти в ЛВПУ на посаду головного бухгалтера для закриття управлінської афери з краденим в працівників училища гуртожитком. З поставленим завданням успішно справилась і сьогодні відкриває двері в управлінні ногами. Продовжує красти, не дивлячись на висловлену колективом працівників недовіру їй разом з Панькевичем і Батовим. Зробила значно молодшого Панькевича своїм позашлюбним партнером , а Батова - лохом. В минулому році Грушка атестував Панькевича на 1 рік умовно . Сьогодні термін атестації закінчився, Панькевич не має права займати посаду заступника з АГР, але шантажуючи Поповича і Грушку оприлюдненням спільних справ, продовжує розкрадати училище. Аналогічно поступає і сам Батов - шантажує спільними фінансовими оборудками не тільки Поповича і Грушку, а й самих високих чинів Волині.) З.Управління освіти підтверджує, що за 3 роки керівництва Батова на рахунок благодійного фонду надійшло 1 мільйон 49 тисч гривень, - використано 48 тисяч (та й ті не за призначенням ). Де поділись 1 млн. 1 тис. грн. - управління замовчує. 4. Сотні тисяч коштів центру зайнятості, призначених для навчання незайнятого населення, використані училищними аферистами не за призначенням та привласнені. 5. За «добросовісне» виконання посадових обов*язків Батов, Некрасова, Панькевич неодноразово за рекомендацією управління освіти і самостійно нагороджували себе солідними преміями та ... матеріальними допомогами. 6 . В училищі процвітає хабарництво. Є беззаперечні факти отримання хабарів Батовим на вступних компаніях. — Ці та багато інших фактів злодіянь БАТОВА-НЕКРАСОВОЇ-ПАНБКЕВИЧА та дрібніших училищних злодіїв добре відомі МОН , управлінню освіти, ОДА, правоохоронним органам (в досудовому розслідуванні перебуває ще 10 кримінальних проваджень), були публікації в ЗМІ, телевізійний репортаж із зали суду по Батову, все це знають учні і їх батьки, але бригада злочинців продовжує успішно розкрадати училище, перебуваючи на займаних посадах. Високі чини Волині бояться оприлюднення Батовим, Некрасовою, Панькевичем спільних «действий-злодействий», на них напала епідемія сліпоти. Позвільняти та притягнути до кримінальної відповідальності - «не вольно». Поширюється інформація про ліквідацію училища - саме в цьому вбачають своє спасіння Попович, Грушка і всі, хто з ними пов*язані . МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ ЛУЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ВІДДІЛ УМВС УКРАЇНИ У _ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ_ 43005 м. Луцьк, вул. Грибоєдова, 2: ВДК код 21741605 НБУ м. Луцьк МФО 303020 р р 3530333911 56 МВВС м. Луцька рр 06010210000121 2 Тел.4-81-92 бух.4-15-20 Повідомляємо, що СВ Луцького MB проводиться досудове розслідування по наступних кримінальних провадженнях, по яких вирішується питання об’єднання в єдине провадження : №12013020010000537 від 31.01.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 175 КК України. №12013020010001232 від 01.03.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.І ст.191 КК України, по №12013020010000695 від 07.02.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України . - № 12013020010001231 від 01.03.20 і3 за ознаками кримінального празолорушсння передбаченого ч. 1 ст. 172 КК України. № 12013020010001174 від 27.02.2013 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України. - к/п №42013020010000164 від 26.02.2013 за/познаками кримінального правопорушення передбаченого ч.І ст. 365 КК України. Старший слідчий СВ Луцького МВ УМВС України у Волинській області КРУ ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ІНСПЕКЦІЯ УКРАЇНІ! ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ІНСПЕКЦІЯ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ 43005, м. Луцьк, пр-т. Грушевського, 3 а, тел/факс 77-09-20 E-mail: [email protected] Код ЄДРПОУ № 21732718 Про розгляд звернення На виконання доручень Держфінінсгіекції України від 21.11.20] 1 18/204 та від 02.12.2011№ 24-18/125 контрольно-ревізійним управлінням в області спільно з УДСБЕЗ УМВС у Волинській області проведена перев:гї:-:_ фактів можливих порушень законодавства посадовими особами Державког-професійно-технічного навчального закладу „Луцьке вище професійне-. училище’1 (далі - Луцьке ВПУ, училище), викладених у Ваших зверненнях в;д 01 .II 2011 року та від 14.11.2011 року. В ході перевірки було отримано інформацію про нові факти можливих порушень та зловживань посадовими особами Луцького ВПУ від Вас 14.12.2011 року та від працівника Луцького ВПУ Пилипюка В.П. 1 6J 2.2G = ; року (вх. >ІІ>50), які були враховані при перевірці. Довідка спільної перевірки щодо підтвердження фактів, викладених у Ваашх зверненнях, в Державному професійно-технічному навчальному заклад „Луцьке вище'професійне училище” складена 30.12.2011 року. За результатами проведеної перевірки встановлено порушень 'на загальну суму 685892,23 грн., в тому числі, недоотримання доходів фізичними особами в сумі 51219,76 грн.. порушень, що призвели до втрат, - 489762 грн... та інших порушень фінансової дисципліни .......................))))))))))))))))))) 14. 11. 2014. Апеляційний суд ...пластинку поставив послухати з сприйнятям у світломузиці протидії корупції. для служб-будь-яку посаду в навчальних зекладах28 листопада 2014 21:00 Відповісти IP: 46.119.153.--- ЗБИРАЛИ гроші, ЗМУШУВАЛИ сплачувати ...половину , в новому році вже можна буде нарешті проводити перевірки . З правильно проведенеми арифметичними діями. як стабільно -*-*-*-*-*-*- недораховують СТИПЕНДІЇ , як стипендії- не виплачують соц. виплати найменш захищеним і працівникам . Порушують ПРАВА , Закони . без відповідальності за скоєне. для с
відчуваєш стиль , Пе Показати IP 12 Листопада 2014 21:16
коментар було видалено
стиль до відчуваєш стиль , Пе Показати IP 2 Грудня 2014 19:37
Стиль, Петре, .... небажаний для тебе. А новому директору проблемно буде влізти ... А з нового року розпочнеться перевірочна канітєль ..... Неважний стиль ....
Анонім Показати IP 21 Грудня 2014 20:30
Станція для нервово перевипиваю І куруючих в КБ лузерів-на вихід * Контактери *які були у робочих і інших відносинах з збоченцем ЛУЗЕРОМ батовим , як правило теж ставали невдахами в особистому житті , заганяли в ТУПИК " броне- потяг училиська "...Проаналізуйте неповний список : !1. Бабуся Галя ; 2. Дзяди Міша і Гріша ; 3. alkoбрати Валєра і Вова ; 4.cectри - мандаліни Свєта і Наташа з бойфрендом Славком ; 5. Друг Фєдя ; 6-тірки Сашки Курилюк і Хоміч , Таранчук... На даний час дякуючи молоткам Загреві і Плахотній училищний "бронепоїзд" виведений з ГЛИБОКОГО ТУПИКА !!! Молодці дівчата - ви свої пацани ... Є надія , що училищним "стрілочникам" не вдасться знову = направити = рух потяга в той же ТУПИК ... чи залишити поїзд , що стоїть на запасній колії - тупо стояти на місці... без руху , формування нормального рухомого складу , налаштування на недопущення до керування тупиків і в тупики
на коня й на ліци Показати IP 29 Грудня 2014 20:01
коментар було видалено
рік лисого барана Показати IP 4 Січня 2015 19:08
коментар було видалено
ВЗАМІН ВИДАЛЕНИХ Показати IP 7 Лютого 2015 19:52
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus