USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вимагають надати відкритий доступ до камер спостереження

8 Червня 2016 23:50
На сайті електронних петицій Володимира-Волинського зареєстрували петицію, в якій просять надати відкритий, публічний доступ до записів камер відеоспостереження.

Про це повідомляє Буг.

Нагадаємо, відеокамери, які встановили відповідно програми “Безпечне місто” , перекривають три основні виїзди із Володимира-Волинського.

Автором петиції виступив місцевий активіст Тарас Сватко. За станом на 8-ме червня петицію підписали 34 особи.

“В процесі реалізації знаходиться програма “Безпечне місто 2016-2017”, яка представляє собою розміщення у місті камер відеоспостереження. Питання щодо надання загального доступу для перегляду відео в режимі online обговорювали депутати міської ради. Проте багато з них висловилися негативнощодо надання такого доступу громаді. Нагадую, що згідно Закону України “Про місцеве самоврядування” та Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, органи місцевого самоврядування та депутати покликані представляти інтереси своєї громади. Також, встановлення цих відеокамер відбувається за кошти місцевого бюджету, а отже за кошти громади. А тому, власником цих відеокамер також являється громада. Враховуючи вищеописане, прошу Вас надати безкоштовний, відкритий online доступ для перегляду відео з камер відеоспостереження встановлених в рамках програми “Безпене місто 2016-2017”, – йдеться в тексті петиції.

Зауважимо, ща станом на 8 червня розпорядником інформації є Володимир-Волинський відділок поліції. Для того, щоб отримати відеоматеріал необхідно надсилати інформаційний запит та чекати близько 5 днів. У запиті необхідно вказувати який саме проміжок часу необхідно надати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Sml Показати IP 9 Червня 2016 21:37
А коли буде в луцьку біля загс і біля тамтам і промина біля рівенска біля автостанція біля цум биля зося ковельська і пакко биля кольцо володимирска та багато треба КОЛИИИ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus