USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині провели в останню путь військового, який помер на сході

7 Вересня 2018 09:53
Військового 14 бригади Сергія Зубрицького (Нагорного), який служив в зоні Операції Об’єднаних Сил, провели в останню путь 6 вересня у селі Старосілля.

Священики Колківської округи на чолі з настоятелем Старосільського Свято-Успенського храму благочинним протоієреєм Петром Бугайчуком здійснили відспівування новоспочилого воїна Сергія у храмі рідного села.

Про це інформують на сайті Колківського благочиння.

Помер Сергій Нагорний на передовій. Після двох поранень та контузії не витримало серце і боєць відійшов у вічність на бойовому посту.

Звістка про смерть солдата сколихнула не лише його село. Жителі Колок, Рознич прийшли помолитися біля труни спочилого, підтримати рідних та близьких. А коли похоронна процесія наблизилась до храму, люди, що зустрічали жалобну ходу, стали на коліна, віддаючи честь і шану подвигу бійця. Велика кількість людей не помістилась в церкві, багато молились на церковному подвір’ї. Голова Колківскої ОТГ О. Палінкевич, староста села В. Регещук, вчителі, медики, військові – практично все село прийшло попрощатись з воїном Сергієм.

«Він служив з одною метою – щоб над нами завжди було мирне небо, - наголосив у проповіді о. Петро. – подвиг солдата-захисника є прикладом жертовної любові, про яку Христос говорить в Євангелії».

Відео ТРК "Аверс"

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Душа плаче Показати IP 8 Вересня 2018 04:35
Жаль молодих хлопців...сум і сльози. Пекло в Україні. Коли ж в останню путь проведем тих, хто ту війну розпочав і веде її проти мого українського народу? І скільки часу ті люди- нелюди , будуть нищити мій народ?
Андрій до Душа плаче Показати IP 8 Вересня 2018 15:55
Покійному було багато за сорок , 45 чи 46 років

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus