USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині припинили роботу двох нелегальних АЗС

6 Січня 2020 10:27
На Волині припинили незаконну діяльність двох «підпільних» АЗС, – інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Так, за результатами проведених заходів припинено діяльність двох «підпільних» АЗС на території Ратнівського району, що здійснювали зберігання та реалізацію дизельного палива без відповідних дозвільних документів. В наслідок чого, з незаконного обігу вилучено дизельне пальне, обладнання для розливу ДП та ємність в якій зберігалось вказане пальне.

Відносно правопорушників складено адміністративні протокол за ч.1 ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Головне управління ДФС у Волинській області вкотре звертає увагу платників податків, які займаються зберіганням та реалізацією пально-мастильних матеріалів, на дотриманні вимог чинного законодавства під час провадження господарської діяльності. Разом з тим, звертається до всіх громадян з проханням повідомляти про будь які виявлені факти, що вказують на порушення порядку зберігання чи реалізації пально-мастильних матеріалів за телефоном (0332) 777-102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus