USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині псевдоподатківці вимагають гроші у бізнесменів

6 Жовтня 2014 13:04
ДФС у Волинській області просить бізнес не потрапляти під вплив шахраїв.

Це спричинено тим, що на Волині зафіксовані факти, коли невідомі особи, представляючись працівниками Державної фіскальної служби, вимагають гроші у бізнесменів нібито за непроведення перевірок його діяльності.

Про це повідомили у прес –службі ГУ ДФС у Волинській області.

Згідно з повідомленням, до підрозділу внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Волинській області продовжують надходити заяви та повідомлення від керівників Міндоходів в області про вчинення шахрайських дій невідомими особами від їх імені, а також, навпаки, від суб’єктів господарської діяльності щодо скоєння стосовно них протиправних дій.

Схема шахрайства полягає в тому, що невідомі особи телефонують з з різних номерів мобільних телефонів до керівника СПД з вимогою надати матеріальну допомогу в розмірі від 6 до 7 тисяч гривень за непроведення перевірок фінансової діяльності суб’єкта господарювання, інших неправомірних дій. Невідомі залучають для здійснення операції з передачі грошових коштів третіх осіб.

Враховуючи, що вказані факти підривають авторитет ГУ ДФС у Волинській області та знижують рівень довіри до працівників органів податкової служби з боку СПД, у разі отримання інформації про вчинення протиправних дій під виглядом працівників органів податкової служби або нібито від їх імені, податківці просять повідомляти міліцію за телефоном 102 або підрозділ внуртішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Волинській області на службовий телефон (0332) 77-71-71, а також особисто звертатись за адресою: Луцьк, Київський майдан, 4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
вася Показати IP 6 Жовтня 2014 13:38
а яка може бути довіра до працівників податкової якщо вони їздять на дорогих автівках живуть у пригородних домах і віддихають не де небуть то це за гроші державного службовця так можна жити!!!!!!!???? а вони піаряться де ж ви шановні гроші набрали так шикарно жити? а тут розказують про шахраяв. люструвати пора там кожного начальника і запитати де все це набрав"
волиняка Показати IP 6 Жовтня 2014 14:06
на люстрацію геть!!! хай молодь приходить а тих жуків повиганяти вже нажилися
Вася до волиняка Показати IP 6 Жовтня 2014 14:49
А молодь брати не буде.........? В два рази більше..............
вова Показати IP 6 Жовтня 2014 15:02
треба люстрацію податківців волині а то зажрались і все їм не так ого як вони живуть !
волиняка Показати IP 6 Жовтня 2014 15:13
молодь воює в Ато і буде боротися за краще майбутнє України! а там в податковій одні морди наглі і нічого не допитаешся і ведуть себе як пуп землі
коля Показати IP 6 Жовтня 2014 15:58
краще ю написати як пролюстрували податківців а не таке . шахраїв везде хватае самі знаемо
Анонім до коля Показати IP 6 Жовтня 2014 16:46
А чим кращі ці податківці від цих шахраїв, а нічим.Одимн Чирко Василь скільки накрав, а на людей дивиться як на бидло,бо він такий бач розмний, так багато знав,так пладно працював, як на шахті і йому так багато платили.Отакі вони всю бандюги.В АТО їх всіх ,захищати їх Україну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus