USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинських регіоналів «вивісили» на дошку ганьби

13 Лютого 2014 11:36
Головну площу Володимира-Волинського «прикрасила» дошкою ганьби. На ній розміщені фото членів Партії регіонів, які є депутатами Волинської обласної ради, Володимир-Волинської міської та районної рад. На фотографіях написано, що вони є «членами партії, яка вбиває людей» та те, що ці люди «залишаються з диктатором».

Мешканці міста по-різному реагують на цю дошку: хтось усміхається, хтось вживає нецензурні слова, хтось плює у фотографії «регіоналів».

Як стало відомо, на цю дошку ганьби також додаватимуть фото людей, які зрадили володимир-волинську громаду і надалі продовжують служити діючому режиму.

Рішення про створення дошки ганьби прийняли на одному із недільних віч, оскільки жителі міста хотіли знати в обличчя кожного депутата, який є членом Партії регіонів і не вийшов з неї, а вирішив розділити усі злочинні дії влади і залишитися до кінця з режимом Януковича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 46
НОНА Показати IP 13 Лютого 2014 12:08
Стоять діти які в свому житті ще нічоно для суспільства не зробили , а не долугі політики вчать їх як треба насміхатися над поважними людьми тільки за те що в них інші політичні погляди. "Нові демократи" почали цькувати своїх політичних опонентів з метою залякати їх і проскочити до влади. Це досить цинічно і підло але така суть нашої української нації. Розпочалося "полювання на відьом" іде відкрите розпалювання внутрішньоукраїнської ворожнечі і автори досягли хороших результатів. На жаль розплачуватися будуть ці діти, що сміються і не розуміють своєї ролі в проводимому спектаклі, а автори і режесери ворожнечі як завжди будуть в стороні, а при нагоді займуть владні крісла. Слава Україні!
Анонім до НОНА Показати IP 13 Лютого 2014 13:52
Звичайно" РАБОТАТЬ НАДО",а хто сперечається? Хороші приклади є натхненної роботи..Сірий зубодьор за декілька років міліардер..Є з кого приклад брати..Думаєш вони цього не знають..Знають і що їх бабцям і дідусям затримають виплату пенсій, грошей в казні не має, на тендери закупівлі безкоштовних ліків пішли..А хто їх бачив безкоштовних..бачили тільки скриньки в магазинах для пожертв лікування онкохворих діток.Яких держава минулий рік повністю забеспечила ліками. зі слів міністра..Цинізму і наглості не має в ригів.А ти троляга крім члена щось в руках тримала?
це перебор Показати IP 13 Лютого 2014 12:14
Хтось плює в обличчя, діти стоять задоволені.... сором! На фото поважні люди, які щось та й зробили хорошого, раз їх у депутати вибрали. Невже ви думаєте, що в Володимирі вибирають "кота в мішку"? місто мале, всі всіх знають. Є чоловік з орденами, не знаю, правда, що вони означають. Діти, ви б соромилися у цьому брати участь!
Рита до це перебор Показати IP 13 Лютого 2014 12:22
Вважаю, що повинні втрутитися правоохоронці і припинити цькування нормальних людей. Хай вивісять ВЕЛИКЕ фото депутата ВР Мельника від свободи і напишуль, що він зробив для свого округу ( туди входить і Володимир - Волинський. І ще Шановні батьки, сьгодні ваші діти плюють у портрети дорослих людей, які життя прожили - завтра вони будуть плювати і ВАШІ портрети.Якщо такі методи боротьби у опозиції, то на фіга така опозиція?
З Княжого до Рита Показати IP 13 Лютого 2014 16:20
Достойні кажете? Борбелюк по кличці Беля - азартний гравець, Омельчук той що з орденами - алкаш та дебошир+контрабандист, Климюк - КВН організовує в день голодомору (малограмотний), мілентівна - з жодним сусідом не говорить, зінкевич - планокур весь бізнес на жінці та батькові. Про цих достойних ще багато достойної інформації.
це навіть не перебор до З Княжого Показати IP 13 Лютого 2014 16:36
Борбелюк, який платить зарплату майже півмісту, Омельчук - не на ринку заробив ордена, своїми руками и головою, Климюк - який не на майдан курити наркоту відправляє, а як мінімум молодь ділом займає, Мілентіївна - не лише з сусдіами говорить, а й справи допомагає вирішувати, Зінкевич - а що вам його бізнес? працює людина! А інформацію якщо маєте, то не в коментах публікуйте, а статті своїми прізвищами підписуйте і офіційно публікуйте. Ну щоб знали в лице своїх героїв.. і знали на кого в суд подавати. А то похавались як щурі і з нор своїх щось там шиплять. Вдавіться своїм ядом!
НЕЛУЧАНИН Показати IP 13 Лютого 2014 12:19
такі дошки ганьби риганутим і комунякам слід розмістити по всій Україні . нехай люди знають своїх "хероїв".
ТОР до НЕЛУЧАНИН Показати IP 13 Лютого 2014 13:07
Для таких як ти є дуже хороша українська приказка: "Якщо розуму нема, то і ніде не купиш":)
Іра Показати IP 13 Лютого 2014 12:31
Оце приклади того, хто в нашій країні, щось планує змінювати. Я думаю, що окрім як бути ідіотами, наша опозиція нічого не вміє, тому змінити вони нічого не зможуть. Соромно має бути, що використосують молодь у своїх брудних політичних ігрищах за владу.
Ірі Показати IP 13 Лютого 2014 12:35
Ти не права. В комуністи і регіонали нормальні люди не ідуть.
Луцьк Показати IP 13 Лютого 2014 13:08
А якби зробити дошку з рожами Гузя, Шиби, Козюри і ще всякої їхньої мр*зі, то довго вона простояла б?
Юрій Показати IP 13 Лютого 2014 13:33
І до якої Європи ми йдемо після цього? Розпочинається елементарне цькування людей за їхні політичні погляди і переконання. Людей, які, незважаючи на партійний квиток, зробили чимало корисного державі і людям. І, саме головне, цькування ким? Жменькою недороблених псевдопатріотів, які рвуться до корита, а самі нічого корисного для громади не зробили. Наприклад, що в своїєму житті зробили ті недоростки на фото із портретами, наклали велику купу, зівши продукти, куплені їхніми батьками і покурили травку в нічному клубі? Не туди ми йдемо і не ті люди роблять політику в нашому місті.
Лучанка Показати IP 13 Лютого 2014 13:54
Як не соромно тим, хто це зробив! Однак, нормальні люди правильно все це оцінять і скажуть своє слово на виборах. Кому потрібна така опозиція, що цькує людей за погляди і переконання? Лузери і політичні хвойди, що рвуться до державного корита в особі бондарів, шиб, козюр, гузів та інших вже доказали свою повну неспроможність адекватно діяти у владі: один область загнав у болото, інший - місто Луцьк довів до "гавнішого і гавнішого" стану, а два останні - депутати "не приший кобилі хвіст" - нічого корисного людям ще не зробили ні на йоту!
Анонім до Лучанка Показати IP 13 Лютого 2014 15:01
Не тобі суч*о судить,що кому потрібно...доведи свою нормальність.а потім вякай..риги он пенсій вже не платять..скоро контингент на майдані суттєво зросте.гречкою не відкупляться..А ти стерво не з тих учительок,що тищу гривнеків за риговських прохвостів агітувала? В санаторій на халявку крутанула, в чоловіка роги не виросли?
Володимир до Анонім Показати IP 13 Лютого 2014 21:17
А ви не пробували спілкуватися без матів, чи вас цього не навчили?
анонім до Анонім Показати IP 14 Лютого 2014 02:18
народна рада пенсію заплатить
З Княжого до Лучанка Показати IP 13 Лютого 2014 16:22
Про травку то сто процентра правда. Зіня її курить аж обригується
Елена Показати IP 13 Лютого 2014 15:08
Тоже новость... на фото депутаты, которых сами жители города выбирали. И эти люди не скрывают свои лица под масками, не ездят ночами на машинах по улицам города, не стоят под фашистскими флагами с бешеными глазами и не портят имущества других людей под эгидой революции. Они имеют свои взгляды и трезво принимают решения... и такая "давка" майдаунов только злит. Если человек не трус и ему нечего скрывать и бояться, он под давлением не будет менять шапку, когда власть меняется. Учитывая, что власть-то и не меняется. А эти доски больше похожи на пресмертные судороги... Собаки лают, а караван идёт.
Ніка Показати IP 13 Лютого 2014 15:13
Шановний Анонім! Дуже гарно сипати "словами" під таким ніком. І звідки стільки агресії і ненависті? А пенсії і стипендії не платять завдячуючи вашим соратникам-мітингувальникам. Хай довше постоять і взагалі розвалять ту Україну. Тоді нікого не залишиться. Ні діючої влади, ні опозиції. Пусту землю Ваші кохані європейці задарма заберуть, в придачу з рабами, які за меншу ніж кітайці платню будуть їм попи підтерати!
Анонім до Ніка Показати IP 13 Лютого 2014 17:34
А в тебе і твоїх підзахисних одна любов. до ближнього до України, ?. Пенсії не платять через мітингувальників? Ну на такий аргумент можна було б чекати, а може через офшорну диру в яку витікають українські гроші? Купляється бізнес, нерухомість в гей-Європі, наповняються швейцарські банки за пожертви людей на майдан? Та це не основне, головне що влада підняла руку на українців, пролила кров і від цього їй не відмитись.А за попу краще за свою потурбуйся .. нікою ригам не пахне..казан кипить, був лиш невеликий викид пару
Ніка до Анонім Показати IP 13 Лютого 2014 17:45
Я не адвокат, щоб мати підзахисних - це перше. Друге - Ніка не лише перемога влади най майдаунами, а й жіноче ім"я. Офшорні дири між іншим знаходяться в у Ваших Єврозонах і дуже вдало там там не лише регіонів гроші знаходяться, а і Ваших партійних лідерів. В великій політиці усі не бідні люди, що там й казати - це четверте. Влада підняла руку не на українців, а на дебоширів, хуліганів і екстремістів. Поїдьте в Париж чи Берлін і почніть так само як у Києві "мирно" палити скати, побачимо скільки вистачить часу і якими заходами таких "мирних" міингувальників звідти приберуть - це п"яте. А за мою попу ви чого так переживаєте? Я заміжня і з анонімами не спілкуюсь :) Всього найкращого Вам у Вашій боротьбі за Вашу справедливість! Вже одна за неї боролася і на неї ж напоролася!
Анонім до Ніка Показати IP 13 Лютого 2014 18:04
Миття поп стандартне кліше трольні в адрес західноукраїнських жінок, і ти його з успіхом застосовуєш..А за мою агресія чи ненависть.а твоя? Майдануті міліони твоїх співвітчизників, сусідів, знайомих чи ти д***нута? Скоріш ти..
Ніка до Анонім Показати IP 13 Лютого 2014 18:15
Вчіть українську і етику)
Анонім до Ніка Показати IP 13 Лютого 2014 18:32
І тобі не хворать..дорого..
Ніка до Анонім Показати IP 13 Лютого 2014 18:49
Ви напевно один з цих на фото.. Не навчили у школі, що, звертаючись до незнайомих людей, потрібно на говорити на Ви. Зато чітко сформульовані політичні погляди і ініціативи маєте.
Анонім до Ніка Показати IP 13 Лютого 2014 19:32
Значить точно, баба..Останнє слово та за нею..Я взгалі то прихильник аглицьких традицій-'you", без лишньої фамільярності. А в принципі за що таку тобі честь проявляти? За "майданутих " лучан? За вбитих молодих хлопців і закатованих не зовсім молодих- "екстремістів, хуліганів,дебоширів"? Так знайте більша частина волинян за твою писанину готова в морду тобі харкнуть, а жінки ..сама знаєш.А мої погляди, скажу коротко..влада повинна дослухатись до своїх громадян
Ніка до Анонім Показати IP 13 Лютого 2014 19:48
Ну те, що ти нарване лемко видно з перших букв) А я не закриваюсь "анонімними" ніками і статю. Останнє слово - та лопни від злості) Можеш ще писати. Діагноз вже й так встановлений. Можеш лише підтвердити. А що мені можуть зробити лучани і не тільки - це вже мої справи. Я працюю в великому колективі і ніхто не проявив стільки відвертої агресії як це робиш ти, прикриваючись "галицькими традиціями". Горіти вам в вашому ж вогні, лузери!
Анонім до Ніка Показати IP 13 Лютого 2014 20:09
Взагалі не лемк, а звичайний поліщук..А ти не кип'ятись. вийди на двір. ковтни холодного повітря..А за анонімність..не сміши ..За колектив, відкрито так заявляєш свої переконання людям? Не вірю..За прокльони..ну так вже падати низько..примітив..краще деякі книги почитай..сама знаєш які..також допомагає..
Ніка до Анонім Показати IP 13 Лютого 2014 20:23
А не віриш, бо знаєш сам, що ці довбануті нацикі переслідують нормальних людей і не дають спокійно працювати. Але я працюю в нормальному адекватному колективі, де кожен займається роботою, а не обговоренням політичних поглядів. Не за це зарплату платять)
Анонім до Ніка Показати IP 13 Лютого 2014 20:34
На роботу всі ходять працювати,за зарплату..то при комуняках за ідею вкалували..справа лиш в її розмірі..Це всім відомо, а от за "довбанутих нациків",щось нове? Ти мабуть рашка-24 надивилась? Лади...не буду тебе на нічку веселити..на чоловікові лиш злість не зганяй...Побачу з цим ніком покалякаєм..представлюсь..Ку!
юрист до Анонім Показати IP 14 Лютого 2014 02:23
у нормальному колективі здоровий глузд.
Рита до Анонім Показати IP 14 Лютого 2014 06:50
Я теж "баба", а тому не змогла промовчати: шановний, то не ваші "замордовані" хлопці вдало освоюють Англію та Германію? Харкайте в морду своїй дружині, мені її шкода. І жаль, що саме такі люди як ви зараз не творять, а ВИТВОРЯЮТЬ історію. А що пише і няк більша частина волинян - можна побачити і тут, на сайті
хм Показати IP 13 Лютого 2014 15:18
тепер треба ще дошку пошани,чого зупинятися і на неї цей звіринець з пчіл гусей,гусаїмів,шибів,бондарів,голєвих,дильових,та можна ще багато перечислити,громада має знати своїх дебілів,злодюг -героїв і т.д.
Олександр Показати IP 13 Лютого 2014 15:22
не розумію дискусії. і так ясно, що в нас на Волині існує Партія Регіонів і на останніх виборах всі це яскраво побачили, бо вибори пройшли досить вдало для цієї партії. тому ви спочатку самі бігали і голосували, а тепер диву даєтесь звідки і шо береться. і відкриваю таємницю - партія є не лише в володимирі)) а й навіть у львові))) і якшо опозиція хоче зробити політичну рекламу її лідерам - то такі дошки - досить вдалих хід. кричати всі вміємо, але не боїтесь, що в 15 році вприприжку побіжите знову за них голосувати, бо тоді вам знову так вигідніше буде?!
Точка Показати IP 13 Лютого 2014 15:29
а что эти молокососы со щитами вобще понимают в политике? вот отличный ход политтехнологов: массу тупых малолеток и парочку фанатиков выпустить на площадь и сделать красивые фотки. дальше что? а опозиция бросает под танк этих молодых идиотов, а сами как в басне лебедь, рак и щука тянут воз-Украину каждый в свою сторону. и теперь эти дети сами не знают, какого хрена их выперли на эти майданы, что требуют и зачем они вобще находятся в этом месте. одно радует: фото в соцсетях прикольные будут. будет чем перед своими похвастать. а эти три "лидера" потом всё равно подеребанят и рассорятся в конец. и через 10 лет будет очередная порция молодёжи и опять революция. вот и вся соль... революционная.
аноніму Показати IP 13 Лютого 2014 15:39
Перш, ніж про щось спілкуватися - навчись правильно писати, формулювати свою думку і забудь нецензурщину, недоучка.
ананімному Показати IP 13 Лютого 2014 15:40
Як видно з твоїх слів - ти сам трохи ненормальний (і доводити це не потрібно) і так видно.
Володимир Показати IP 13 Лютого 2014 16:09
20 років тому багато хто з нинішніх "майданутих" стояли на тому самому майдані і скажено репетували, що бажають незалежності. А тепер шо? Незалежались? Знов в імперію потягнуло? Ваші батьки і діди в ту кляту Германію на танках заїзджали з гордими обличчями, а ви на колінах туда заповзаєте з протягнутою рукою. Не соромно? А тепер ваші діти і онукі самі в фашистську форму одянулися і на дорослих людей кидаються. І замість паска, ви ж вдома їх вихваляєте! Різні покоління.. різні погляди. Регрес і деградація. Покоління ембіцилів виросло! Бережись, Україно! Знов як державу лише в історії будемо згадувати!
Для справки до Володимир Показати IP 13 Лютого 2014 17:42
Більше чотирьох тисяч волинян розстріляно енкаведнею в старій луцькій тюрмі.Задокументовано тими ж германцями.Після війни вивезено рештки в район вулиці Дубнівської і замасковано міським звалищем.При будівництві об'їздної дороги вивезено в її насип в район с. Рованці.Це про імперію.
Додати до Для справки Показати IP 13 Лютого 2014 17:50
Так-так.. Одну імперію пережили, тепер в іншу лізимо. Чому одні крайнощі: Євросоюз чи Митний союз... здається наситилися вже тими Союзами. Може вистачить пхатися то в г**вно, то в Червону Армію?!
Волинський Показати IP 13 Лютого 2014 16:41
І так. Розтлумачу всім коментаторам. По-перше, особисто знайомий знайомий з цими, як ви кажете, "дітьми". Їм всім давно по 17 і, повірте, мають сформовані політичні погляди, крайній праворуч - організатор збору речей для відправки активістам на майдан. Те, що вони посміхаються на фото, не доводить, що їх нацькували і вони сміються. У вас висновки просто вражаючі. Хто з коментаторів біля них стояв в той момент? По-друге, вже звучало, що всі всіх знають, так от я, як той, хто всіх цих людей знає, можу, сказати, що вони заслуговують бути на дошці ганьби. Слава Україні!
Для Волинського Показати IP 13 Лютого 2014 17:03
От вам і підтвердження! Їм всім давно по 17!.. І ви всіх знаєте і ще й нам тлумачите. Напевно вам більше.. 18 вже є. І посмішки на фото напевно від того, наскільки ці діти обізнані і не нацьковані. Вони ж власних міркувань там стоять, фотографуються. Всіх ви знаєте і всі можуть бути на дошці! Всё смешалось: и люди и кони. Далі вже можна не коментувати! Дійсно покоління ембіцилів!
Володимир Показати IP 13 Лютого 2014 21:18
Це зовсім не красить місцеву опозицію. Я сам був два рази на майдані, підтримував народ, але зараз навіть стидно за такі речі! Ганьба не тим, хто вісить на стенді, а стид і срам тим хто це зробив.
Los Angeles Показати IP 13 Лютого 2014 23:45
Opat vas kak durakov ispolzuut. Ochen gal. I te I drygie vlast derbanat, a y vas chubi trechat. Detki stoait ulibautsia, a pochemy bi ne vivesit uge vsex narodnix izbranikov? Ot vsex partiy? I voobche a razve ne vi ix vibirali? Kak eto moglo sluchitsia chto vi ne znaete svoix izbranikov v licho?
Володимир Показати IP 15 Лютого 2014 15:32
Це все можна віднести до прав людини (конституція України стаття 32)!
юрист Показати IP 15 Лютого 2014 23:55
у опозиції один закон, їх власний)не писаний і логіка проста-хто не з ними-той зрадник до болю подібно на дві ідеології, які засудив давно весь світ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus